Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glupi i lažljivci

Profesorica slučajno poslala djeci što zapravo misli o njima

škola,školske klupe,učenici,portal
Petar Glebov/PIXSELL
12.03.2013.
u 08:20

Da nisu previše pametni, da su lažljivci, netaktični, velika djeca, asocijalni i bolesni jedna je profesorica u Izraelu slučajno poslala učenicima umjesto kolegama

Idući će put dva puta pogledati kome šalje e-mail jedna profesorica u Izraelu koja je umjesto svojim kolegama e-mail poslala svojim učenicima i to ne s bilo kakvim sadržajem. Da nisu previše pametni, da su lažljivci, netaktični, velika djeca, asocijalni, bolesni poslala je profesorica slučajno svojim učenicima koji su zbog toga organizirali i prosvjed ispred škole, piše Reuters.

Incident se dogodio u srednjoj školi Yitzhaka Rabina u gradu Kfar Saba sjeverno od Tel Aviva, a učenici su nakon toga organizirali prosvjed te su došli u školu s majicama na kojima su imali neke od pridjeva kojima ih je opisala njihova profesorica.

– Izvući ćemo zaključke o svojem ponašanju i načinu na koji se izražavamo – priopćili su iz škole.

Inače, popis koji je stigao učenicima sastavili su profesori kako bi predvidjeli što učenici mogu napraviti na izletu u školskom posjetu mjestu holokausta u Poljskoj. Jedna od profesorica slučajno je taj popis poslala i učenicima koji su se prijavili za putovanje.

>> VIDEO Profesorica rođena bez ruku podučava pomoću stopala

Ključne riječi

Komentara 3

ĐB
đuka_begović
09:34 12.03.2013.

ista, a barem slična je situacija i u Hrvatskoj.....žalosna slika!

DU
Deleted user
10:02 12.03.2013.

I u čemu je problem? U istini? Velika većina današnje djece je upravo kako su ih opisali. To je izgleda trend svugdje u svijetu, to što se danas dopušta i tolerira djeci nije normalno. No ima smisla. To će kreiratiti razmažena derišta koja ne znaju razmišljati svojom glavom. No ako im daš što žele biti će na tvojoj strani. Ukratko, kruha i igara i imaš mase kojima možeš manipulirati i upravljati. A političarima je uvijek bolje da imaju takve ljude nego one koji znaju razmišljati svojom glavom.

ML
Mlad75
10:17 12.03.2013.

kod nas bi odmah suspendirali profesoricu jer je rekla istinu......eto tako dođu vremena kad se istna nesmije reči.......umjesto da se zapitaju i poprave stanje vjerojatno bi naši roditelji tražili da profesorica dobije otkaz......igleda da jedino u tome idemo u korak sa svijetom :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije