Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Cetinski
Povratak na članak

Prodavatelji šute, a zemlju za Končara navodno kupovao Icarus

Vlasniku nekretnina nudila bi se viša cijena, a prodavatelji su razliku od prvotne cijene vraćali – agentu za nekretnine.

Komentari 2

UT
utatica
21:05 14.10.2010.

ljudi moji, tko je ovdje lud, ovaj srbijanac je plaćao u prosjeku 10 eura za kvadrat, bilo je tu ruševnih kuća, dakle na građevinskim parcelama, poljopriovrednog zemljišta, terena uz more i šta sve ne, ne znam šta taj misli poštoo je kvadrat u Istri, pa nije Istra Afrički pijesak, ja mojih 11000 m2 u unutrašnojosti Istre prodajem za 50 eura m2, isitna da ga ne mogu prodati, ali 30 sam već dobivala, nekužim kaj ovaj srbijanac hoće,navikli oni dobivati hrvatsku grudu za badava, e ne bu više išlo, pošteno platite ili tražite dalje

VL
EU
EUfan
22:05 14.10.2010.

Ludo jedna!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.