Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZNENA PRIJAVA

Prodao drogu 20-godišnjaku, pronašli mu i pušku

Marihuana
Foto: PU požeško-slavonska
1/3
10.12.2019.
u 14:15

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je drogu koristio za osobne potrebe, ali i za daljnju prodaju, navodi se u izvješću PU požeško-slavonske.

Policijski službenici su temeljem naredbe Općinskog suda u Požegi pretražili obiteljsku kuću na području Kaptola u kojoj prebiva 32-godišnjak.

Tom prilikom pronašli su više 500 grama marihuane, praškastu materiju nalik na drogu metadon i poluautomatsku pušku s optikom, a koju je nepovlasno posjedovao. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je drogu koristio za osobne potrebe, ali i za daljnju prodaju, navodi se u izvješću PU požeško-slavonske.

Nadalje, kriminalističkim istraživanjem je kod 20-godišnjaka s požeškog područja pronađena marihuana prilikom čega je utvrđeno da ju je kupio od 32-godišnjaka.

Protiv 20-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga, dok će 32-godišnjak biti kazneno prijavljen zbog kaznenih djela omogućavanja trošenja droge, neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije