Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORE NEGO ŠTO SE MISLILO
Povratak na članak

Procurili zastrašujući ruski dokumenti: Otkrivaju kada bi Putin pokrenuo nuklearni napad

Vojni dokumenti otkrivaju da je ruski prag za lansiranje nuklearnog oružja niži nego što se ikad mislilo.

Komentari 25

DU
Deleted user
09:36 29.02.2024.

Sad je povjesna prilika da se međusobno istrijebimo i time sačuvamo planetu za možda neke mudrije generacije ili čak neke druge civilizacije.

VL
RA
radijatori
09:12 29.02.2024.

Američka doktrina za korištenje nuklearnog oružja uključuje i "kad su ugroženi američki interesi", ali eto, od Rusije treba strahovati.

VL
TE
tejanolejano
09:49 29.02.2024.

A kinezi i rusi su toliko glupi da će dopustiti da ih posvađa FT. Ovi anglosaksonci stvarno žive u Diseylandu. Čuj, FT se dokopao ruskih tajnih dokumenata o nuklearnom oružju. Tragikomedija.

VL
ZA
zagabria4
09:42 29.02.2024.

Neš ti izvora i baš Financial Times se dokopao dokumenta. Falsificiraju sve u šesnaest

VL
SE
Serengeti
09:36 29.02.2024.

Koliko čitam svi scenariji za upotrebu nuklearnog oružja se događaju ako je zemlja napadnuta, dakle u obrambene svrhe. Dakle nešto sasvim normalno, pa ne znam cemu plašenje ljudi ovakvim člancima. Pitanje je koje scenarije ima SAD jer su oni jedina nacija koja je bacila 2 atomske bombe na Japan kad je rat već praktički bio gotov. Koji je to scenariji bio?

VL
LU
Luftbalons
16:01 29.02.2024.

Procurili ? hahahah..pa FT...kupili ili napisali , a ovi sad svi prenose to kao istinu, a ne speciajlni rat SSAD protiv Rusije...

VL
LU
luftbrenzzer
09:40 29.02.2024.

Ako je vjerovati rečenom Rusi doista imaju kratak fitilj jer je dovoljna obična sitnica npr. uništenje 20% nuklearnih podmornica ili 30 % mornaričkih kapaciteta ili direktan napad na Rusiju, da pokrenu napad. sa nukicama.

VL
MA
MarasG
09:28 29.02.2024.

Tko to jos vjeruje rusofiliji?Poslije toliko lazi koje su svijetu poslali u zadnjih "sto" godina,podmetanja,ratova,ubijanja neistomisljenika...Nitko normalan im ne vjeruje osim onih koji su placeni ili prisiljeni na to

VL
PR
pravednik2
09:23 29.02.2024.

NT dobio dokumente? Od Rusa direktno, vjerojatno . Zastrašuju nekoga, da dobiju bolju poziciju za pregovore.

VL
MI
Mikis
11:51 29.02.2024.

samo treba sa zapadne strane pojacat retoriku da u smislu nuklearnog rata izmedu 2 sila ce se ukljuciti kao mete i ostale nuklearne sile i nece biti izostavljene iz sveopce nuklearne kataklizme. I da vidis kako kineski premijer leti za Moskvu sa namjerom da Moskva skrati jezik i smanji tenzije i prijetnje sa nuklearnim arsenalom. Pogotovo bi takva zapadnjacka retorika ili prijetnja imala tezinu u smislu da je i Kina sudjelovala kao supotpisnik u medunarodnom dogovoru 91. izmedu Rusije i Ukrajine o nenapadanju prilikom koje je Ukrajina dopustila unistenje i razoruzanje svog nuklearnog arsenala. Samo takva retorika gdje se druge suprotne strane ukljucuju u scenarijo makar nisu izravno u pomaganju ijednoj zaracenoj strani, ima efekta...u stilu, ako dode do armagedona onda neki nece ostati netaknuti od tog. Inace filozofski gledano mi jesmo u hladnom ratu dviju strana uz ostalih svijetskih sila koje su danas jace od Rusije, no retorika hladnog rata nija bas u interesu zapadnih elita jer stanje hladnog rata i termin nuklearne obitelji je gospodarska situacija gdje raste i vlada srednji stalez, a to velikim stratezima moci nije nikako u interesu da se ikada vise ponovi u povjesti covjecanstva

VL
Avatar stomugromova2
stomugromova2
09:26 01.03.2024.

postavi si pitanje,tko je egzistencijalna prijetnja mojoj djeci;RF ili USA? Kad nadjes odgovor na to pitanje biti ce ti kojesta jasnije.

VL
MA
MarasG
09:25 29.02.2024.

Mazda su ruski kriteriji za uporabu nuklearnog oruzija nizi no sto se mislilo ali... odgovor na njihovu uporabu uopce nema granice.

VL
Avatar Aristarh
Aristarh
10:47 29.02.2024.

Rusi su pred zidom. Nije im jasno kako dalje. Napadali bi ali kako se braniti od kontra ofenzive.

VL
ZA
zagabria4
09:45 29.02.2024.

Danas su Rusija i SAD najveće štetočione svijeta, a mi se tobože moramo okrenuti protiv Kine koja je zasad daleko najbolja od njih. Sami ratovi, prijetnje, osvajanja, podmetanja. Kina je nova budućnost a ovi idu zajedno u ropotarnicu povijesti. Još samo da se politički otarasimo ovog nesposobnog EU rukovodstva i postavimo neko koje ima pameti i morala

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.