Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska predsjednica

Kolinda Grabar Kitarović - biografija

kolinda
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/12
11.01.2015.
u 23:32

Prva hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović prije predsjedničkih izbora i sraza sa Josipovićem bila je pomoćnica glavnog tajnika NATO-a i bivša je hrvatska ministrica vanjskih poslova i europskih integracija. Ovdje se nalazi njena biografija.

U tijesnoj borbi, Kolinda Grabar Kitarović u drugom krugu izbora pobijedila je Ivu Josipovića.

Prva hrvatska predsjednica prije predsjedničkih izbora i sraza sa Josipovićem bila je pomoćnica glavnog tajnika NATO-a i bivša je hrvatska ministrica vanjskih poslova i europskih integracija.

I po očevoj i po majčinoj strani Kolinda Grabar je s Grobinšćine. Ljubomir i Marija, nono i nona (djed i baka) Kolinde Grabar po očevoj strani su iz Martinova Sela pokraj Rječine. Oni su, uostalom, kao i Kolindin otac Branko, bili prilično apolitični.

Ovdje pročitajte cijelu biografiju prve hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović

>>Profesor Jakov posvetio 
se obitelji i političkoj karijeri supruge Kolinde

>>Grabar Kitarović: Hrvatska će biti najrazvijenija zemlja Europske unije i svijeta

Foto: Anto Magzan/Pixsell

Komentara 15

HE
helf
23:53 11.01.2015.

Čestitke Kolindi Grabar Kitarović i HDZ-u !

Avatar imotska115
imotska115
01:27 12.01.2015.

Ovaj naslov nema smisla, Gospđa Grabar je iz mog ramga i ona se toga ne stidi. A vi KPJ Rijele samo može te sanjat. Kolinanisi sama protiv KPJ.

DU
Deleted user
00:27 12.01.2015.

buno bolja i jaca biografija od josipoviceve u prvom mandatu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije