Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična posljedica

Probudio se iz kome ovisan o siru i psovanju

sir
Foto: Ilustracija: DPA/PIXSELL
19.03.2015.
u 10:13

Kada se nakon devet dana probudio iz inducirane kome 15-godišnjak je jako psovao, ali i imao veliku želju za sirom

Neobične posljedice imala je inducirana koma na 15-godišnjeg Kaia Thomasa iz britanskog Chesterfield. Kada se nakon devet dana probudio, jako je psovao, ali i imao veliku želju za sirom, piše Daily Mail.

Liječnici su ga u komu stavili zbog obilnog krvarenja na mozgu kako bi ga mogli operirati, a kada se probudio iznenadio je svoju majku neobičnim ponašanjem.

– Kada se probudio iz kome nije mogao pričati ni micati se, no kad su mu se sve funkcije vratile, do izražaja su došle dvije čudne stvari. Postao je ovisan o siru i ne može prestati psovati – kaže mladićeva majka Tracey.

Pitali su liječnike zbog čega je to tako, no oni su im rekli da je to normalno ponašanje jer su fizički, kognitivni i emocionalni problemi uobičajeni kod povreda glave.

– Liječnik nam je rekao da se često događa da se ljudi iz kome bude agresivni. Ali to ne objašnjava njegovu opsjednutost sirom – kaže 15-godišnjakova majka.

>> Nogometaš se probudio iz kome, a onda se dogodilo nešto nevjerojatno!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije