Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaos u prometu

Problemi zbog vremena na A1, zapelo više kamiona: 'Snijeg je padao cijelo vrijeme'

Foto: HAK/Screenshot
1/3
16.04.2024.
u 23:43

Za sav je promet zbog olujnog vjetra zatvorena dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje

Danas je stigla najavljena promjena vremena, a u dijelovima Hrvatske pao je snijeg. Nepovoljno vrijeme uzrokovalo je probleme i u prometu, uključujući na autocesti A1. Kako je za 24sata kazao čitatelj, na A1 vlada kaos zbog snijega te su na dionici kod mosta Modruš zapela teretna vozila.

"Naš autobus je taman prošao prije zastoja. Zbog uvjeta vani nisam najbolje vidio, ali mislim da su došli radnici soliti cestu. Snijeg je padao cijelo vrijeme, a onda se počeo smanjivati kako smo se približavali Zagrebu'', kazao je čitatelj. 

Za sav je promet zbog olujnog vjetra zatvorena dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje. Obilazak za sva vozila, osim osobnih, iz smjera juga prema unutrašnjosti: čvor Benkovac(A1)-DC59-Kistanje-DC1-Knin-Gračac-DC50-čv. Sv.Rok(A1)

"Kolnici su mokri i skliski u unutrašnjosti zemlje. U Lici pada snijeg koji se zadržava na kolniku te se na pojedinim dionicama cesta vozi usporeno i otežano. Trenutačno nema prohodnih cesta za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama iz unutrašnjosti prema Dalmaciji i obratno. Veća je opasnost od odrona na cestama u gorju i na Jadranskoj magistrali. Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama te u zonama radova i privremene regulacije prometa", navodi Hrvatski autoklub (HAK). 

 

GALERIJA Snijeg zabijelio Krapinsko-zagorsku županiju
1/15
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije