Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Goran Marić:
Povratak na članak

'Problemi s Agrokorom nisu iznenađenje za one koji se ozbiljno bave ekonomskim poslom'

Vrlo mi je neinteligentno mahanje HNB-a naknadnom pameću, rekao je ministar

Komentari 7

PR
propalismoFranjoskroz
12:36 19.04.2017.

ne mogu se prestati smijati,kako lik koj se prodavao za 200 maraka i večeru da bi nekom dosudio penal ili zaleđe sada ima na upravljanju milijarde kuna državne imovine?Ma kako je to moguće.........

VL
DU
Deleted user
11:51 19.04.2017.

Hrvatska drzava jedan je od vlasnika Petrokemije. Sad pak od ministra slusamo: "ta je kompanija sustavno zapostavljena i odnosom Vlade i odnosom Uprave...mnoge nekompetentne Uprave prolazile su Petrokemijom"?! Pa tko je imenovao te Uprave nego Vlada? Kod nas nitko za nista ne odgovara. Koliko je puta Petrokemija sanirana i u kojem ukupnom iznosu? Koliko su radnici zaradili na spekulativnoj prodaji dionaca, a sad osnivaju Stozer za obranu Petrokemije i traze Vladu RH da reagira i spasi?! A prema pisanju medija iz 2013. tadasnji sef Petrokemije kupio vilu za 8 milijuna funti u najluksuznijem dijelu Londona, susjed mu je princ William. Kad ce Vlada prestati imenovati "nekompetentne" (kako ministar veli) Uprave i Nadzorne odbore koje onda placa i do 250.000 kn godisnje??? Gadljivo cega se sve ovaj napaceni narod naplacao! I nikad dosta!

VL
ŽO
žoržet
13:28 19.04.2017.

bilo je to valjda jasno svima sa zrncem soli u glavi: stvarnim ekspertima i 'stručnjacima', ali i 'običnim' građanima koji u svakodnevnom životu nisu mogli izbjeći biti taocima gazdine megalomanije i pohlepe - od napuhanih konzumovih cijena i ledo-ribe na tisku, preko telefonije i turizma, do privatiziranih poliklinika (zamalo i staračkih domova uz njih) i tko zna čega još sve ne. što je najgore, to familiji nije bilo dosta, pa su nam uz flaširanu i olako 'privatiziranu' izvorsku vodu sve skuplje prodavali i one gadljive 'anđeoske', klepetan-malenovske, hajovske i koeljovske poruke 'ljubavi' i 'dobrote', živeći pritom sami u još objesnijoj i gadljivijoj raskoši na grbačama eksploatiranih radnika i radnica, koji će i sad izvući deblji kraj, ali vjerojatno u velikom broju i dalje glasovati za 'domoljubnu' opciju koja je osmislila pa na temelju tog nebuloznog 'stališkog sna' i provela privatizacijsku pljačku nevjerojatnih razmjera.

VL
MI
miranm123
11:54 19.04.2017.

kako li je samo ovaj LOŠI nogometni sudac i još GORI ekonomista "pametan"......pa prosječno informirani građani RH su već prije pola godine čuli da bi Todorić mogao propasti.........................

VL
SU
SUBARU
12:11 19.04.2017.

Krkane,đe bratko?

VL
Avatar soliloquy
soliloquy
14:50 19.04.2017.

Inače, sjeća li se itko kada se to Goran Marić "ozbiljno bavio ekonomskim poslom"?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.