Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon utakmice

Priveden Željko Širić, novinarki je izbio mobitel iz ruke

željko širić
Igor Kralj/PIXSELL
17.10.2012.
u 11:21

Incident se dogodio nakon što ga je novinarka snimila kako pokušava uvesti prijatelje u VIP salon gdje se slavila pobjeda

Željko Širić nije slavio pobjedu nad Walesom u VIP salonu Gradskog vrta, već u policiji. Priveden je nakon utakmice zbog, kako je potvrđeno iz PU osječko-baranjske, drskog ponašanja prema policiji i alkohola, odnosno kršenja Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima te Zakona o javnom redu i miru.

– Policija je privela 52-godišnjeg Osječanina zbog navedenih prekršaja, a budući da je postojala bojazan da će i dalje činiti prekršaje, određen mu je smještaj u posebnoj prostoriji u zgradi policije – kazao je kratko glasnogovornik PU osječko-baranjske Marko Ćaleta ne navodeći identitet privedenog muškarca.

Incident se dogodio nakon što je novinarka index.hr-a Dea Redžić mobitelom snimila Željka Širića kako preko reda pokušava uvesti nekoliko prijatelja u VIP salon gdje se uz tamburaše slavila pobjeda Hrvatske, što se bivšem šefu sudaca nije svidjelo.

Širić je tada, prema kazivanju svjedoka, istrgnuo novinarki mobitel iz ruke i bacio ga, a ona je to prijavila policiji. Kako je najavila, podnijet će i kaznenu prijavu zbog fizičkog napada i prijetnji.

>> USKOK podnio optužnicu protiv Širića, Djedovića i Šprajcera

Komentara 8

LE
lepi77
11:45 17.10.2012.

zanimljivo da za širića a ni za sve druge ne vrijede zakoni. prema zakonu o sprječavanju nereda na sportskim terenima na stadionu se ne smije točiti alkohol. ako navijaču izmjere i 0.2 promila dobija zabranu dolaska na utakmice 2 god. s javljanjem u stanicu, što znači 2 god kućnog pritvora. a širić je u kaznenom postupku za primanje mita kao šef sudaca, i čovjek pije i jede sa vrhom hns-a u loži. i onda ljudi zvižde one koji se JEDINI bore protiv te mafije, pa to je nevjerojatno, neobjašnjivo.

SL
slavicabosnjak317
13:30 17.10.2012.

On je davno trebao bit priveden

JA
jadre
11:31 17.10.2012.

jednom gad uvijek gad....pa taj je vlastitu kćer namlatio ....pa ti snimaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije