Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žalila se policiji

Pritvoren jer je zastrašivanjem utjerivao dug star 10 godina

sms
Arhiv VL-a
04.04.2012.
u 11:36

Ženu koja mu duguje novac za građevinske radove uznemiravao je SMS-porukama i prijetnjama, tvrdi ona

Zagrepčanin (41) priveden je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave istarske nakon što je pokušao protupravno naplatiti dug star čak deset godina. Policiji ga je prijavila 49-godišnja hrvatska državljanke iz Trsta kojoj je, kaže, prijetio smrću. 

Muškarac je već neko vrijeme telefonski i SMS-porukama uznemiravao ženu, sve zbog naplate novčanog duga od nekoliko desetaka tisuća eura. Naime, 41-godišnjak je još prije desetak godina obavljao radove na obiteljskoj kući u Romaniji pokraj Umaga te od tada imaju nerazriješene imovinsko-pravne odnose. U ponedjeljak je sukob kulminirao kada je Zagrepčanin došao do obiteljske kuće u Romaniji i uputio prijetnje smrću 49-godišnjakinji, a žena se prestrašila te je događaj prijavila policiji.

Komentara 6

MY
mysel
12:25 04.04.2012.

adm sto me bes je niste culi za slobodu misljenja nisam psovao ili sl pa me prekinu dovraga

DO
doktorica
11:45 04.04.2012.

a nije se pitala da je ona dužna,i da je ona nepoštena jer ne vraća dug.Trebalo bi joj zapljeniti kuću!

NI
Nixon
11:59 04.04.2012.

A jadnica! Na kraju može biti da je rekla-kazala da joj je prijetio, a čovjek ne može do love koju je pošteno zaradio. Na njegovom mjestu ne bi pokušavao utjerati dug, nego bi srušio to što sam napravio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije