Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon snijega kiša

Pripremite kišobrane: Za vikend temperature do 17 stupnjeva

kiša
Filip Brala/PIXSELL
14.12.2012.
u 23:25

Prošlog vikenda Hrvatsku je zatrpao snijeg koji je napravio velike probleme u prometu, a ovaj vikend će biti potpuno različit od njega.

Prošlog vikenda Hrvatsku je zatrpao snijeg koji je napravio velike probleme u prometu te je temperatura pala daleko ispod minus 10 stupnjeva, a ovaj vikend će biti potpuno različit od njega.

Za subotu se najavljuju jutarnje temperature od 0 do 5 stupnjeva, u istočnoj Slavoniji od - 2 do 0, na Jadranu od 8 do 13. Najviša dnevna temperature će se kretati između 6 i 11 stupnjeva, a na Jadranu će se penjati čak do 17 stupnjeva.

Jako do olujno jugo

No, nećemo vani moći uživati na toplom vremenu, jer meteorolozi najavljuju kišu i jaki vjetar. Obilniju kišu mogu očekivati stanovnici sjevernog Jadrana, Gorskog Kotara i Like. Najviše sunca će biti u sjevernim i istočnim krajevima, gdje se kiša može očekivati uglavnom navečer i u noći na nedjelju.

"Puhat će većinom umjeren, na udare i jak jugozapadnjak, na srednjem Jadranu jako do olujno jugo i južni vjetar", najavljuju iz DHMZ-a za sutra.

U nedjelju Zagreb će "grijati" 4 stupnja

Već u nedjelju će u Zagrebu temperatura ponovno pasti na 0 stupnjeva ujutro, dok će "maksimalac" biti oko 4 stupnja. U Osijeku će jutarnja temperatura biti oko 3 stupnja, dok će maksimalna dnevna biti oko 6 stupnjeva.

Splićani u nedjelju mogu očekivati kišu, a maksimalna temperatura će dosezati do 11 stupnjeva Celzijevih. Sve u svemu, ovaj vikend nećemo morati ponovno vaditi lopate kako bi izvezli automobile sa zametenih parkirališta, ali će nam vjerojatno trebati kišobrani.

>>I zima svojih čari ima – idila u Maksimiru

Komentara 1

HV
Herr Vujca
10:21 15.12.2012.

Pripremite kisobrane,jak vjetar bez kise??????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije