Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rade legalno

Pripreme za svjetsko prvenstvo: Brazilske prostitutke uče engleski

prostitucija
DPA/PIXSELL
08.01.2013.
u 19:31

Predsjednica Udruge prostitutki grada Belo Horizontea kazala je da se već 20 njihovih članica javilo za tečaj, a očekuje da će ih biti najmanje 300

Prostitutke iz najvećih brazilskih gradova počele su se prijavljivati za besplatne tečajeve engleskog jezika uoči ovogodišnjeg Kupa konfederacija i Svjetskog nogometnog prvenstva 2014. godine, piše CBS News.

Cida Viera, predsjednica Udruge prostitutki grada Belo Horizontea, kazala da se već 20 njihovih članica javilo za tečaj, a očekuje da će ih biti najmanje 300 od 4 tisuće prijavljenih prostitutki u tome gradu.

Prostitucija je u Brazilu legalna, a u Belo Horizonteu odigrat će se šest utakmica Svjetskog prvenstva. – Važno je da se djevojke služe engleskim kako bi klijenti znali što  plaćaju te da bi one doznale što ih "pali" – rekla je Viera.

>>'Otkako radimo legalno, manje je bolesti i nasilja, turizam cvjeta'

Komentara 1

BK
B Kosa
20:30 08.01.2013.

Nisam mislio ici kada je demokratia i ovo dozvoljeno planiram ici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije