Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo na kosovu

Pripadnika Eulexa ubio profesionalac?

Eulex Kosovo (1)
REUTERS/Pixsell
20.09.2013.
u 22:04

Od razloga za napad na Eulex Blic navodi nekoliko neslužbenih verzija, a prve su da je namjera destabiliziranje sjevera Kosova pred izbore.

Beogradski Blic donosi, doduše, neslužbenu informaciju da je pripadnika Eulexa na sjeveru Kosova jučer ujutro ubio profesionalac i to potkrjepljuje činjenicom da je iz zasjede otvorena vatra na vozilo u kojemu su bili pripadnici misije, a ne na vozilo koje se kretalo ispred i u kojem su bili pripadnici Kosovske policijske službe. Od razloga za napad na Eulex Blic navodi nekoliko neslužbenih verzija, a prve su da je namjera destabiliziranje sjevera Kosova pred izbore. Blic doznaje kako je \"jučer tijekom dana vršen pritisak na sve strukture i na sjeveru i u Prištini da se rasvijetli zločin, a danas je održan je sastanak predstavnika država Kvinte, ali i kosovske službe sigurnosti.

Još jučer nitko nije želio službeno govoriti o mogućim motivima napada, no zbog mjesta na kojemu se dogodio izgred, kod skretanja za manastir Banjska i mjesta Balaban, gdje ima i albanskih sela, a to područje se nalazi na obroncima Bajgore, gdje su imali obuku pripadnici OVK, mjerodavni u Eulexu nisu željeli čak ni neslužbeno komentirati moguću nacionalnost počinitelja.

Prema saznanjima Blica, neposredno nakon ubojstva, u otkrivanju ubojice uključeni su i psi i tragovi vode prema srpskim selima, no nitko ne isključuje mogućnost da je ubojica i albanske nacionalnosti.  

>> Na Kosovu ubijen pripadnik Eulexa, u vozilu bio i Hrvat

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije