Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljedica neslane šale

Princ William pisao je obitelji medicinske sestre koja je počinila samoubojstvo

william i kate
Foto: Reuters/PIXSELL
07.12.2014.
u 17:28

Princ William poslao je pismo s nadnevkom 1. siječnja 2013. godine u kojem piše o brižnoj njezi koju je Kate primila dok je bila u bolnci

Princ William, vojvoda od Cambridge, pisao je obitelji medicinske sestre Jacinthe Saldanhe koja je počinila samoubojstvo nakon radijske podvale u kojoj su sudjelovala dvojica australskih DJ-a. U prosincu 2012.

Princ William poslao je pismo s nadnevkom 1. siječnja 2013. godine u kojem piše o brižnoj njezi koju je Kate primila dok je bila u bolnci.

"Nevjerojatno je tužno to što se dogodilo. Kate i ja izražavamo vam najdublji izraz sućuti. Oboje smo bili šokirani kad smo čuli što se dogodilo Jacinthi. Puno smo mislili na nju sve ovo vrijeme kao i na njezinu obitelj. Medicinske sestre u bolnici o njoj su govorile izuzetno pozitivno i vjerujemo da znate koliko je dobra sestra bila", napisao je vojvoda od Cambridgea, piše Guardian.

Podsjetimo, radijski dvojac 4. prosinca 2012. godine nazvao je bolnicu u Lodonu u kojoj je boravila vojvotkinja Kate. Jedan od njih predstavio se kao Kraljica Elizabeta te zatražio informacije o njezinu medicinskom stanju koja je u bolnicu primljena zbog jutarnjih mučnina.

Medicinska sestra Jacintha Saldanha potom je proslijedila slušalicu drugoj medicinskoj sestri koja je DJ-u otkrila sve informacije o zdravlju majke budućeg kralja Georga. Iako nije bila kriva budući da nije odala zdravstveno stanje Williamove supruge dvojici DJ-a, Jacintha Saldanha tri dana kasnije počinila je samoubojstvo.

Njezin suprug Ben Barboza rekao je da nikad neće oprostiti australskim DJ-ima koji su mu u nekoliko sekundi promijenili život.

"Užasno sam ljut. Nije mi jasno zbog čega su to učinili. OK, sprdali su se s ljudima jer su ih sve uspjeli zavarati. Moja supruga osjećala je poniženje i krivnju. " – rekao je Barboza.

>> Lijepa trudnica u crvenoj haljini: Kate Middleton dovedena do suza

Komentara 4

Avatar Tarabic
Tarabic
22:53 07.12.2014.

Ja se ne bi ubio, ni da mi cela Engleska kraljevska familija umre na stolu, ovo je ipak preterana reakcija.

Avatar DonLon
DonLon
11:38 08.12.2014.

Vrlo lijepa i ljudska gesta princa Williama-a. Tragicno izgubljen ljudski zivot kao rezultat infantilne i primitivne "igre".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije