Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA KOD GRUDA

Prikolicom udario u auto, vozač teže ozlijeđen

prometna nesreća
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
27.05.2014.
u 12:34

Vozaču teretnjaka priključno je vozilo prešlo na suprotnu kolničku traku i udarilo u auto

Vozač osobnog vozila (48) teže je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 22.30 sati kod Gruda u Konavlima, izvijestila je PU dubrovačko-neretvanska.

Naime, 62-godišnji državljanin Crne Gore je, vozeći teretno i priključno vozilo crnogorskih nacionalnih oznaka državnom cestom D-8, priključnim dijelom vozila prešao na suprotnu kolničku traku. Zadnji dio priključnog vozila udario je osobno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 48-godišnjak.

Teže ozlijeđeni vozač osobnog vozila nakon pružene liječničke pomoći zadržan je na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

>> Zaboravio podići ručnu, pokušao uskočiti u kamion i poginuo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije