Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traumatično iskustvo u puli

Prijetio mu pištoljem pa ga opljačkao u hostelu. Kanađanin gol na cesti molio prolaznike za pomoć

Pištolj - ilustracija
Pixabay
24.01.2022.
u 09:53

Kanađanin je uspio izaći iz hostela te je u potrazi za pomoći izašao na pulski Bulevar. Vidno traumatiziran, gol i bos, tek u gaćama i crnoj majici, stajao je na semaforu pored pulske pošte i molio prolaznike za pomoć.

Tijekom noći sa subote na nedjelju 36-godišnji Kanađanin, koji je odsjeo u pulskom hostelu, proživio je traumatično iskustvo – nakon što ga je 22-godišnjak zatočio, zlostavljao, još ga je i opljačkao prijeteći mu pištoljem.

Oba muškarca boravila su u istom hostelu, jedan kao turist, a drugi je otprije dobro poznat policiji. Kako neslužbeno doznaje Glas Istre, Kanađanin je spavao te se probudio usred noći i vidio u sobi čovjeka kako prekapa po njegovim stvarima. Kad je lopov primijetio da se Kanađanin probudio, zaprijetio mu je pištoljem, vezao ga i, nakon što mu je uzeo mobilni telefon i bankovnu karticu, ostavio ga. 

Kanađanin je uspio izaći iz hostela, te je u potrazi za pomoći izašao na pulski Bulevar. Vidno traumatiziran, gol i bos, tek u gaćama i crnoj majici stajao je na semaforu pokraj pulske pošte i molio prolaznike za pomoć.

Ruke su mu bile vezane i čvrsto stegnute telefonskom žicom. Ipak, jedna je Puležanka, koja se oko šest i pol vozila na posao, pomogla je nesretnom strancu, dala mu plahtu, pozvala policiju i čekala njihov dolazak.

Ključne riječi

Komentara 6

OC
OCB
10:01 24.01.2022.

Nije mi nikako jasno, što dobro poznati policiji rade na slobodi i k tome još naoružani....

ST
Stipan
10:17 24.01.2022.

Lijepa reklama. Za Hrvat ski turizam. Te kriminalce treba poslati na goli otok bez hrane i vode.

Avatar Cohen
Cohen
11:56 24.01.2022.

Koliko je mladić čekao bos, u donjem rublju, na cesti do dolaska ove Puljanke? Zašto nema izjave menadžera ili vlasnika tog hostela? Imaju li noćnog čuvara, zaključavaju li se vrata, kakvu sigurnost pružaju tusristima koji odsjednu? Imaju li policu osiguranja za goste i njihovu imovinu? Je li Pravilnik Ministarstva turizma o minimalnim uvjetima za kategorizaciju hostela svojim odredbama regulirao sve što treba za sigurnost gostiju? Pišite o ovim temama. Ovaj bi im turist trebao debelo naplatiti proživljenu psinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije