Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIGNUTA OPTUŽNICA

Prijetio da će mu pajserom prebiti oca ako mu ne plati 1000 kuna

zatvor
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
06.01.2021.
u 15:37

Isto tako sumnjiči ga se da je  da je od kraja ožujka do 6. listopada 2020. na području Labina, u stanu u kojem živi sa svojom djevojkom  21-godišnjom djevojkom zaprijetio toj djevojci, prijeteći da će nauditi i njoj i njezinoj obitelji

Za pokušaj iznude, prijetnju i nasilje u obitelji optužen je 28-godišnjak dok se 25-godišnjak istom optužnicom tereti za tešku krađu, a optužnicu je podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu. Stariji mladić tereti se da je 11. svibnja oko 18 sati na trgu u Raši  prišao 20-godišnjaku kojeg poznaje od ranije. Rukom ga je uhvatio za vrat i tražio da mu plati 500 kuna do 12. svibnja 2020.  Istom mladiću, kako se sumnja 28-godišnjak je ponovo prišao 12. svibnja 2020. oko 19.30 u Labinu. Ovaj put je  u ruci imao pajser te  mu je zaprijetio  zaprijetio da ću mu doći kući i prebiti mu oca  ako mu ne plati 1000 kuna do 23 sata tog dana.

Isto tako sumnjiči ga se da je  da je od kraja ožujka do 6. listopada 2020. na području Labina, u stanu u kojem živi sa svojom djevojkom  21-godišnjom djevojkom zaprijetio toj djevojci, prijeteći da će nauditi i njoj i njezinoj obitelji. Zatim je i  fizički nasrnuo na nju  udarajući je rukama i nogama uslijed čega je zadobila modrice, ozljede, otekline... Sumnjiči ga se i da joj je 6. listopada 2020 oko 21 sat  na trgu u Raši prišao dok je bila u vozilu je zaprijetio da će je ubiti.

Zajedno s 25-godišnjakom, optužen je i da je u noći na 4. listopada 2020.  u Vinežu kod Labina provalio u trgovinu. Razbili su  staklo ulaznih vrata te kroz tako nastali otvor ušli u unutrašnjost odakle su uzeli više kutija cigareta i alkoholnog pića. Šteta je 1500 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije