Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tijekom prepirke

Horor u Drnišu: Bratu s mačetom i bajunetom došao s leđa, udario ga, prijetio smrću...

Zgrada suda u Šibeniku
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/3
05.01.2021.
u 16:59

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku je, nakon ispitivanja osumnjičenika, predložilo sucu istrage da mu se odredi istražni zatvor

Općinsko državno odvjetništvo izvijestilo je o događaju u Drnišu zbog kojeg 31. prosinca 2020. priveden državljanin Republike Hrvatske (1973.) zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo tjelesne ozljede.

- Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 47-godišnjak 30. prosinca 2020. oko jedan sat u noći, u obiteljskoj kući u mjestu u blizini Drniša, u alkoholiziranom stanju, tijekom prepirke s bratom uzeo mačetu i bajunet te prišao bratu s leđa koji je sjedio za stolom te mu glavu pritisnuo o stol i udario ga šakom u rebra, a u daljnjem napadu ga je spriječila osoba koja je bila s njima u društvu. Osnovano se sumnja da je nakon nekoliko minuta ponovo nasrnuo na brata uhvativši ga rukama za odjeću prijeteći mu smrću, čime je kod oštećenika izazvao strah da će prijetnje ostvariti te mu je nanio tjelesne ozljede.

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku je, nakon ispitivanja osumnjičenika, predložilo sucu istrage da mu se odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i opasnosti od utjecaja na svjedoke. Sudac istrage je prihvatio prijedlog i odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.

VIDEO Hrvatska vojska pomaže nakon potresa

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar bucka
bucka
18:26 05.01.2021.

Opet neki Balkanski domoljub...

Avatar SileZla
SileZla
17:36 05.01.2021.

Tako smo se moj brat i ja igrali kad smo bili mali.

DA
damir43
20:50 05.01.2021.

budala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije