Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mladić iz splita

Prijeteći nožem u 17 pljački otuđio robu vrijednu oko 50.000 kuna

'07.09.2012., Zagreb - Ubojstvo u Kozari putu, nakon zestoke svadje svadje, muskarac (41) izvadio pistolj i ubio drugog muskarca (52).  Policija vrsi ocevid. Photo: Petar Glebov/PIXSELL'
Petar Glebov/PIXSELL
13.12.2012.
u 14:55

Mladić je razbojstva počinio uz prijetnju nožem i to u kladionicama, poslovnicama za otkup zlata i trgovinama, a pritom je otuđio veću količinu zlatnog nakita i novca

Ukupno sedamnaest kaznenih djela razbojstva i jedno zloporabe opojnih droga počinio je 28-godišnji Splićanin između 21. srpnja i 7. prosinca ove godine, ustanovila je splitska policija nakon završenog kriminalističkog istraživanja.

Mladić je razbojstva počinio uz prijetnju nožem i to u kladionicama, poslovnicama za otkup zlata i trgovinama, a pritom je otuđio veću količinu zlatnog nakita i novca, čime je počinjena materijalna šteta u iznosu od oko 50.000 kuna. Otuđene je predmete prodavao, a novac zadržavao za sebe. Tijekom kriminalističkog istraživanja obavljena je i pretraga njegova stana pri čemu mu je policija pronašla i oduzela četiri grama marihuane. Oduzet mu je i nož kojim se služio prilikom izvršenja navedenih kaznenih djela.

Protiv 28-godišnjaka je podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu zbog počinjenja navedenih kaznenih djela. Doveden je u pritvorsku policijsku jedinicu.

>>Krivcima za pljačku Fine u kojoj su poginuli zaštitari 70 godina

Komentara 1

Avatar sjeverozapad
sjeverozapad
15:10 13.12.2012.

ovaj se zbilja naradio-17 puta za svega 50 000, molim da mu to uzmete kao olakotnu okolnost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije