Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilna smrt

Prije dolaska u kafić udaren je šakom u glavu

bačvica smrt (1)
Goran Kovačić/PIXSELL
19.12.2012.
u 11:50

Policija još traga za napadačem na Miju Gogića koji je u Jušićima umro nasilnom smrću

Mijo Gogić (55) iz Matulja, muškarac koji se u noći na utorak u lokalu Bačvica u Jušićima, nedaleko od Opatije, srušio na pod i izdahnuo – umro je nasilnom smrću, kao žrtva ubojstva.

Svađa i tučnjava

Namjernog i smišljenog ili iz nehaja, pokazat će istraga. Smrtno je stradao u tučnjavi sa zasad nepoznatim napadačem s kojim se prije toga posvađao. U sukobu stradao je i njegov prijatelj Kristijan Sredojević (35) koji je s teškim ozljedama glave, frakturom lubanje i nagnječenjem mozga smješten u Jedinicu intenzivnog liječenja KBC-a Rijeka na Sušaku.

Muškarac za kojeg se sumnja da je zadao kobni udarac Gogiću, neslužbeno se doznaje, pobjegao je. Zasad nije poznato jesu li se napadač i Gogić poznavali i sukobili u lokalu zbog nekih neraščišćenih računa ili je sukobu kumovao alkohol pa je “pijana svađa” dvojice ljudi koji se nisu poznavali završila ubojstvom.

Gogićeva obdukcija na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku potvrdila je, izvijestila je policija, da je smrt nasilna, no šuti o drugim detaljima istrage i okolnostima tragičnog događaja u lokalu, koji radi cijelu noć te je poznat po narodnjačkoj glazbi i bučnim zabavama koje su znale završiti i incidentima, jer kriminalističko istraživanje još traje.

Doznaje se da su Gogić, koji se srušio na pod i umro nakon što je u tučnjavi udaren šakom u glavu, i teško pretučeni Sredojević kobne noći zajedno došli u lokal u kojem je u to doba bilo desetak gostiju.

Imaju istoga gazdu

Obojica su građevinski radnici, radili su kod istog gazde u Matuljima i družili se. Dosad se zna da su se te noći u Jušiće dovezli Gogićevim golfom i oko 3 sata ušli su u Bačvicu namjeravajući popiti još jedno piće. S kim su se sukobili, sa samo jednom osobom ili je riječ o tučnjavi više ljudi, i što je potaknulo svađu koja je sat poslije završila obračunom šakama i Gogićevom smrću, policija istražuje. Izuzeti su tragovi i ispitani gosti lokala, no većina navodno “ništa nije vidjela”.

>>Muškarac ušao u lokal, srušio se i umro

Komentara 3

DE
dejure
17:43 19.12.2012.

Osoblje iz lokala treba odgovarati zbog utaje svjedočenja ubojstvu - kao da se isto može sakriti od javnosti

IM
imra
12:40 19.12.2012.

eto ko mu je kriv što je išao u noćni klub . mogo je ostati doma gledati TV i nikaj mu nebi bile ...

GO
go
09:43 20.12.2012.

Sila Boga ne moli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije