Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
varaždin

Prijavljena bivša direktorica Gradskih bazena i njezin zamjenik

bazen
Arhivska fotografija
15.11.2011.
u 12:37

Kaznene prijave za pomaganje u kaznenom djelu podignute su i protiv troje zaposlenika bazena.

Protiv bivše direktorice varaždinskih Gradskih bazena Natalije Žetko i njezina zamjenika Željka Čengića, kako neslužbeno doznajemo, podnesene su kaznene prijave zbog zlouporabe ovlasti u gospodarskom poslovanju.

Naime, nakon kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da postoji sumnja da je N. Žetko od početka 2007. godine do sredine lipnja 2011. godine propustila evidentirati, obračunati, prijaviti i platiti porezna davanja i doprinose u iznosu od oko 1,6 milijuna kuna.

Istragom je utvrđeno i da postoji sumnja da je Ž. Čengić kao odgovorna osoba trgovačkog društva, koje djeluje u sklopu varaždinskih bazena, na ime poreznih davanja i doprinosa oštetio državni proračun za oko sto tisuća kuna.

Kaznene prijave za pomaganje u kaznenom djelu podignute su i protiv troje zaposlenika bazena.

Komentara 7

KR
krka
17:16 15.11.2011.

Prodrmati ne samo gradska SVA poduzeća, već i gradske tajkune. Tu tek ima posla. Do devedeseti su baš svi bili golaći koji si nisu mogli priuštiti liter i vodu, a danas imaju pol, i više Varaždina. Sad nema zapreke, nema Mastena na čelu suda, a i njegova čerka Čehok je pokazala kak dela pak joj niko ne vjeruje.ači gradski tajkun je već bil obrađivan za kriminal potkraj \'90 tih, ali je za ibore 2000 SDP-u dal lovu, pak su mu se odužili kaj nije bilo procesuiranja, da bi dečko koji je to istražival otišel prisilno u penziju i to u najjačim godinama. Purgeri moraju ozbiljno dovršiti posel do kraja, makar i napunili Remetinec samo s varaždincima....

VA
valek000
11:36 16.11.2011.

Nisam uvjeren da se tu radi samo o neplaćanju poreza..Trebalo bi istražiti tko je preko bazena izvlačio lovu na svoj račun. Pitanje je i što će bazenu ravnatelj i zamjenik i ne znam kakve sve pozicije kad bazeni posluju s gubitkom i vode promašenu politiku skupih cijena. Ako me sjećanje dobro služi N.Žetko je (ili je bila) članica HNS-a...stranke koja je u gradu do sada bila u opoziciji, a u županiji je na poziciji..

ME
mellifera196666
15:41 15.11.2011.

Dok mama Žetko bezbrižno sjedi na mjestu direktorice bazena i mlati lovu,tata Radimir nesebićno školuje njihovu odraslu kćerku u Americi,to zna celi Varaždin,čudno da novinari ništ o tome neznaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije