Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pet uboda u srce

Prijatelj mu obećao da će uskrsnuti pa ga je ubio nožem

nož
Duško Jaramaz/PIXSELL
16.09.2013.
u 23:02

20-godišnjak i 23-godišnjak iz južne Rusije dijelili su strast prema mistici i crnoj magiji što je dovelo do stravične tragedije.

Mladić iz Rusije nasmrt je nožem izbo svog prijatelja koji mu je obećao da će \"uskrsnuti\", izvijestila je policija, pišu RIA Novosti.

20-godišnjak i 23-godišnjak iz južne Rusije dijelili su strast prema mistici i crnoj magiji što je dovelo do stravične tragedije. 20-godišnjak je starijeg prijatelja pet puta ubo nožem u srce nakon što mu je obećao da će uskrsnuti.

I ranije se pokušao ubiti

Tijelo ubijenog pronađeno je na obali rijeke u regiji Rostov prošlog tjedna, a tijekom života su ga zanimale stvari kao što je paralelni svemir i reinkarnacija. \"Okupio je grupu mladića koje je zanimao misticizam. Kazao im je da svi oni posjeduju skrivenu moć koja se može osloboditi samo kroz nečiju smrt i uskrsnuće\", piše u policijskom priopćenju.

Ubijeni je i ranije pokušavao dokazati svoju teoriju kroz nekoliko pokušaja samoubojstva. Jednom se čak pokušao i objesiti, dok se drugi puta predozirao lijekovima. Nedavno je pao u komu i tri dana je proveo u bolnici. Ovaj puta je prijatelju dao nož i zamolio ga da mu pomogne u ubojstvu. \"23-godišnjak je popio 30-40 tableta snažnih lijekova, a njegov pripiti prijatelj, ga je pet puta ubo u srce\", zaključila je policija.

>>\'Uvijek ću biti mračna osoba koja je odlučila da će Meredith umrijeti\'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije