Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekstremna glad

Preživio osam dana sam na moru jer je ubio i pojeo galeba!

ribar
Foto: screenshot/youtube
25.09.2014.
u 17:45

U jednom trenutku uspio je uhvatiti galeba koji je sletio na kutiju, vjerojatno tražeći hranu, no našao je smrt

Meksički ribar, 43-godišnji Raymundo Rodriguez Noyola, preživio je brodolom i osam dana sam u plastičnoj kutiji zahvaljujući tome što je uhvatio, ubio i pojeo galeba, piše Mirror.

Tropska oluja Polo potopila je čamac u kojem je bio sa 69-godišnjim kolegom Marijom Moralesom Mayjom. Morales je poginuo u brodolomu, a Rodrigez se iz mora uspio popeti u kutiju u kojoj je preživio ekstremnu žeđ i glad.

Dijelovi mrtvog galeba bili u kutiji

U jednom trenutku je uspio uhvatiti galeba koji je sletio na kutiju, vjerojatno tražeći hranu, no našao je smrt. – Mislim da je mislio kako sam mrtav i došao je pogledati ima li kakvih ostataka za njega – kazao je ribar. U trenutku spašavanja, dijelovi mrtvog galeba su još uvijek bili u kutiji.

Spasili su ga na moru 10 kilometara od Acapulca.

>>Brodolom na Crvenom moru: Spašeno oko 350 osoba

>>'Moguće je 16 mjeseci plutati Tihim oceanom i preživjeti'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije