Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na mjestu zločina

Pretukao taksista i ukrao mu automobil pa opljačkao kafić, pa se vratio promatrati očevid

taksisti
Foto: ilustracija
16.05.2014.
u 13:23

Nakon što je u Podsusedu izudarao i opljačkao taksista, Rudi M. je tri sata kasnije opljačkao i obližnji kafić, u kojeg se i vratio dok je policija obavljala očevid! Konobarica ga je prepoznala i prijavila policajcima

Rudi M. (22), koji je bio jedan od dvojice napadača na taksista Krunoslava B. u Podsusedu u utorak, nastavio je svoje divljaštvo isti dan, doznajemo iz policije.

Oko podne je odlučio počiniti razbojništvo samo nekoliko desetaka metara dalje od mjesta gdje je tri sata ranije pretukao taksista. Ušetao je u kafić Slak u Bolničkoj ulici te napao 22-godišnju konobaricu koja je stajala iza šanka. Odgurnuo ju je, a nakon što je pala na pod iz blagajne je uzeo 800 kuna i ponovno se dao u bijeg.

Nakon svega odlučio se na najbizarniji potez - vratio se u kafić u kojemu je počinio razbojstvo i to dok je tamo nekoliko policajaca obavljalo policijski očevid. Sa zanimanjem ih je promatrao, ali nije razmišljao da konobarica promatra njega. Čim ga je prepoznala obavijestila je policajce koji su obavljali očevid, a koji su zatim istog trena uhitili Rudija M., a kasnije istog dana i njegovog partnera u zločinu Marka Š.

Obojica su zadržana u pritvoru zbog opasnosti od ponavljanja djela te je protiv njih podignuta kaznena prijava zbog teške krađe, a protiv Rudija M. i zbog kaznenog djela razbojništva.

>>Taksist Krunoslav: Izudarali su me i oteli taksi. Bili su drogirani

Komentara 1

Avatar jedanalivrijedan
jedanalivrijedan
09:23 17.05.2014.

ovaj bu bil poloiticar kad izadje .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije