Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika Solina

Pretragom kuće pronađena marihuana i arsenal oružja

Marihuana i oružje
Foto: Policijska uprava Sisačko-moslavačka
1/3
11.09.2015.
u 11:51

Oružje i marihuana pronađeni su u kući koja je vlasništvu 59-godišnjeg mještanina, a koristi ju i 34-godišnji muškarac

Veći arsenal oružja i eksploziva te indijska konoplja pronađeni su u Velikoj Solini, na području Gline prilikom pretrage kuće u vlasništvu 59-godišnjeg mještanina, a koju koristi i 34-godišnji muškarac.

Pretraga je obavljena jučer temeljem sudskog naloga, a pronađeno je i oduzeto 711 komada raznog vojnog i lovačkog streljiva, prepravljena zračna puška, dvije lovačke puške, automatska puška s pet spremnika, revolver, više komada raznih dijelova oružja, 2,5 kilograma gospodarskog eksploziva, 1,1 kilogram eksploziva TNT, ručna bomba, 10 detonatorskih kapisli kao i 14 biljaka indijske konoplje visine od 90 do 196 centimetara.

Pronađena ubojita sredstva i indijska konoplja oduzeti su te su obojica muškaraca kazneno prijavljeni zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, dok je 34-godišnjak kazneno prijavljen i zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. 

>> Gospođa (51) pronašla raketni bacač, mine i 1500 komada streljiva 

>> Našao pet kilograma eksploziva u kući u Osijeku

Komentara 2

ZV
zvonimir13
19:26 15.09.2015.

napišite imana i prezimena?ko to u glini voli oružje,da nisu 'goloruki'troprstći?

Avatar TvojUjko
TvojUjko
20:59 16.09.2015.

To je tolika zabit, da je uopće čudo da tamo itko ide, a kamoli da sve završi na Večernjem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije