Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poginula žena

Pretjecao zaustavnom trakom, udario u vozilo pa pobjegao

policija
Anto Magzan/PIXSELL
25.08.2013.
u 23:44

Svjedoci tvrde da je terenac udario svojim prednjim krajem u Hondu koja je najvjerojatnije zbog toga sletjela. Terenac se nije zaustavio već je nastavio voziti u smjeru Zagreba.

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 16.50 sati kod Okučana na sjevernom kolničkom traku autoceste A3 poginula je jedna žena (68), a troje njenih suputnika je ozlijeđeno, javlja 24 sata.

Prema izjavama svjedoka, Hondu zagrebačkih registarskih oznaka u kojoj je žena bila suvozač pretekao je terenac tamne boje vozeći zaustavnom trakom. Svjedoci tvrde da je terenac udario svojim prednjim krajem u Hondu koja je najvjerojatnije zbog toga sletjela. Terenac se nije zaustavio već je nastavio voziti u smjeru Zagreba.

Policija moli sve one koji primijete takvo vozilo sa oštećenjem da im to odmah jave.

>>Stravično: Vozilom presjekao betonski rasvjetni stup i poginuo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije