Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna nesreća

Pretjecala kombajn preko pune crte i izazvala lakši sudar

'nesreca1_nnn_pod_070710'
''
07.07.2010.
u 17:35

Vozačica peugeota bočnim dijelom svoga peugeota udarila je u kombajn, koji nije bio registriran.

Za nepropisnog pretjecanja jučer u 13.10 sati na koprivničkoj obilaznici dogodila se lakša prometna nesreća koju je skrivila vozačica automobila peugeot, 56-godišnja S. M. Ona je preko pune crte, na dijelu gdje su cestari izvodili popravke, pretjecala kombajn te bočnim dijelom udarila u prednji lijevi dio. Nastala je samo materijalna šteta, ali kako se ispostavilo da kombajn, kojim je upravljao 57-godišnji K. Ž., nije bio registriran, protiv oboje policija će podnijeti optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Koprivnici.

Ključne riječi

Komentara 1

FE
Felicijen
21:32 07.07.2010.

Sad će zbog glupače nastradati kombajner ni kriv ni dužan...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije