Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA U KBC RIJEKA

Prerezane cijevi koje dovode zrak do Covid centra u kojem su respiratori, privedene dvije osobe

Karlovac: Odjel za COVID karlovačke bolnice
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/2
07.12.2020.
u 19:04

U tijeku je istraga.

Dvije osobe koje se sumnjiči da su povezani s rezanjem strujnog napajanja kompresora za zrak na jednom od Covid odjela KBC-a Rijeka, sinoć su privedene i nad njima se provodi kriminalistička obrada, doznaje se u ponedjeljak u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj.

Kako su danas izvijestili iz Kliničkog bolničkog centra (KBC) Rijeka, u ponedjeljak noću oko 3,30 sati nepoznati su počinitelji prerezali strujno napajanje kompresora za zrak na dva mjesta. Terapija bolesnika nije zbog ovog incidenta bila u prekidu jer je sustav prebačen na zamjensko napajanje kisikom.

Tehnička služba KBC-a Rijeka u kratkom roku je sanirala oštećenje u strujnom napajanju i dovela ga u prvobitno stanje, doznaje se iz riječke bolnice. Mjesto incidenta tijekom noći obišao je ravnatelj KBC-a Alen Ružić koji nije želio ulaziti u motive počinitelja.

Policija je odmah po dojavi izašla na teren i provela kriminalističko istraživanje, navodi KBC.

VIDEO: Epidemiolog Branko Kolarić: "Nije problem u učionici i školi, nego u putu djece do škole. Javnom prijevozu, tramvaju i autobusu."

Komentara 93

RU
Rusvaj
21:24 07.12.2020.

SKOJ-evci u akciji...... Ipak je to njihovo gnijezdo

BA
balizg
19:03 07.12.2020.

Psihopatski degenerici- komentatori VLa, koji nikako da shvate da korona ipak postoji i kojima je ovo umiranje ljudi smješno.

DU
Deleted user
18:01 07.12.2020.

Ravnozemljasi sa komentara u akciji. To je iz one ekipe koja stalno vristi o nacistima, hoce narod na ulicama i prijeka sudjenja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije