Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška krađa

Prepoznajete li osobe s fotografija? Policija ih traži zbog provale u stan u Zagrebu

Foto: PU zagrebačka
1/5
10.11.2023.
u 11:21

"Na fotografijama su osobe za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenom kaznenom djelu", navodi Policijska uprava zagrebačka

Policijska uprava zagrebačka objavila je fotografije nekoliko osoba koje traži u vezi s teškom krađom u Zagrebu. Nepoznati počinitelji, kako je opisala policija, počinili su 25. rujna u Bogovićevoj ulici kazneno djelo teške krađe provaljivanjem u stan, na štetu 96-godišnjaka. Provala se dogodila između 16 i 16.30 sati.

"Na fotografijama su osobe za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenom kaznenom djelu", navodi Policijska uprava zagrebačka. 

Građane koji imaju korisne informacije o osobama s fotografija policija poziva da je o tome obavijeste pozivom na broj 192.  
Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO U Našicama spalili 3 tone droge balkanskog kartela

Komentara 3

JO
JOZO
15:19 10.11.2023.

Inače ne komentiram na nesuvisle komentare ali sada moram. Ne mogu biti sve nadz. kamere povezane s policijom, i nisu sve face arhivirane. Ima tu stranaca itd. Mene bi sigurno prepoznala policijska kamera koja prepoznaje face.

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
11:29 10.11.2023.

srbi imaju po gradu kamere koje prepopoznavaju osobe. nasi niti sa fotografije ne mogu saznati tko je....bravo momci!

Avatar babinjak1984
babinjak1984
12:02 10.11.2023.

Imamo policiju??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije