Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimke na suđenju za 'aferu indeks'
Povratak na članak

'Prepišeš mi rad, dobiješ jedan na pismenom, upišem ti dva, to je čista financijska matematika!'

- E da, da ti nešto kažem, meni ova druga Majerica, što je prošla danas matematiku, taj njen muž mi je, ja sam uzeo od njega janje i prase – govori Vukadinović.

Komentari 4

DU
Deleted user
16:27 02.12.2015.

Jesenti miu bigulicu, zašto nije bilo takvih "ispitno-tržišnih" mogućnosti dok sam ja studirao u onom trulom socijalizmu, nego sam morao pet godina štrebati i bubati kao najveći luđak? Oh, avaj, sad tek gorko spoznajem koliko su te godine bačene uludo. Osim toga toga taj dični i vrli M. Crnjac, umjesto što mu se sudi, trebao bi dobiti nagradu Društva hrvatskih ekonomista za unaprjeđenje financijske matematike. Tja, kaj se more. Inovatori i širitelji znanstvenih obzora kod nas nikad nisu bili na cijeni.

VL
ZO
zorica67
16:42 02.12.2015.

ludo ludilo, a ima ga svuda. steta sto studentima manjka hrabrosti da se pozatvara gamad

VL
GI
Gips
17:48 02.12.2015.

Eto zašto studenti napuštaju masovno hrvatsku, nemaju 500 eura za duju, a kamoli 800 za tricu

VL
DU
Deleted user
00:20 03.12.2015.

jedno je sigurno, sirotinja očigledno ne kupuje ispite, već to rade oni s malo dubljim džepovima, plićom pameću i koji nisu niti trebali uspisvati fakultet...ako ti ne da učit, okani se toga - ionako tata i mama imaju para pa će ti već biti dobro ;)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.