Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u 94. godini

Preminuo Mohamed Al-Fayed, poduzetnik čiji je sin poginuo u nesreći s princezom Dianom

FILE PHOTO: Mohamed Al-Fayed
Foto: Kieran Doherty/REUTERS
1/3
01.09.2023.
u 23:15

Rođen u Egiptu, izgradio je poslovno carstvo na Bliskom istoku prije nego što se preselio u Ujedinjeno Kraljevstvo 1970-ih

U 94. godini preminuo je Mohamed Al-Fayed, bivši vlasnik Harrodsa čiji je sin Dodi poginuo s Dianom, princezom od Walesa, u prometnoj nesreći, piše BBC.

Rođen u Egiptu, Mohamed Al-Fayed izgradio je poslovno carstvo na Bliskom istoku prije nego što se preselio u Ujedinjeno Kraljevstvo 1970-ih. Nakon što je njegov najstariji sin Dodi poginuo u prometnoj nesreći zajedno s princezom Dianom, Al Fayed je godinama ispitivao okolnosti njihove smrti. Proteklo desetljeće uglavnom se držao dalje od očiju javnosti te je živio u vili u Surreyu sa suprugom Heini.

VEZANI ČLANCI:

Al-Fayed bio je i bivši vlasnik nogometnog kluba Fulham. Klub je večeras priopćio da je nevjerojatno tužan saznanjem o njegovoj smrti.

"Mohamedu dugujemo zahvalnost za ono što je učinio za naš klub, a naše su misli sada s njegovom obitelji i prijateljima", stoji u priopćenju.

Komentara 7

AB
abcdefghij
23:31 01.09.2023.

R.I.P. , nedaj boze da roditelji nadzive svoju djecu.

Avatar Asterix
Asterix
23:25 01.09.2023.

Srce nije izdržalo...

Avatar Tombstone
Tombstone
01:48 02.09.2023.

Kao prvo, Diana Spencer je razvodom izgubila titula princeze. Da uopce ne I demo dalje. Doduse nije izgubila titula nase Marie Antoinette 20. stoljeca, ali to je skroz druga prica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije