Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Preminula starica iz Neorića koju je zet pretukao i najvjerojatnije silovao

neorić
Ivo Čagalj/PIXSELL
12.12.2009.
u 12:41

Nesretna 83-godišnja starica u Splitsku je bolnicu primljena sa otvorenom ranom na bradi, ranama po koljenima i bedrima, krvnim podljevima na čelu, bradi i ispod očiju.

Nesretna 83-godišnja starica iz Neorića, Iva Vejić preminula je u Splitskoj bolnici šest dana nakon što je brutalno pretučena od posljedica vrlo teških ozljeda.

Sumnja se da je starica i silovana, a najvjerojatnije ju je silovao i zadao niz smrtonosnih ozljeda njezin zet, 54-godišnji Ivan B.K.. On je u pritvoru u splitskom zatvoru zbog sumnje na silovanje.

Neviđeni zločin dogodio se u Neoriću prije tjedan dana u večernjim satima. Nesretna 83-godišnja starica u Splitsku je bolnicu primljena sa otvorenom ranom na bradi, ranama po koljenima i bedrima, krvnim podljevima na čelu, bradi i ispod očiju.

Komentara 5

OB
-obrisani-
16:53 07.01.2010.

Silovao punicu od 83 g? Pa taj je odvratniji od Romana Polanskog

PO
poduzetnik
13:29 12.12.2009.

Sve vise vjerujem da se pakao preselio na zemlju.

GV
goran vrtaric
18:00 12.12.2009.

Pa sto se to desava u nasoj lijepoj domovini. Pa ako je ta stoka Hrvat i krscanin,onda ja ne znam vise kojem ja narodu pripadam, ili da se sramim mojega porijekla? Ubite gada, ja sam za smrtnu kaznu za takve picke, maljem u glavu i ostaviti ga da ga crvi izjedu, ni sahrane za takve, to nije covjek. Nemam rijeci vise ovakvo sto!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije