Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KASNIJE SE ISPRIČALA

Premijerku Novog Zelanda naživciralo pitanje oporbenjaka pa ga uvrijedila: 'Kakav arogantni kreten'

Foto: Youtube screenshot
1/2
13.12.2022.
u 19:28

Glasnogovornica premijerke je kasnije potvrdila kako se Ardern ispričala Seymouru

Premijerka Novog Zelanda Jacinda Arndern ispričala se vođi glavne oporbene stranke u zemlji nakon što je uhvaćena kako ga je tijekom rasprave u parlamentu nazvala ''arogantnim kretenom''. Premijerka je prethodno bila naživcirana njegovim pitanjem, a mikrofon je uhvatio uvrede premijerke nakon što mu je odgovorila pred zastupnicima.

Naime, šef oporbene stranke ACT David Seymour tijekom rasprave zamolio ju je da svima ''da primjer kada je napravila pogrešku, pravilno se za nju ispričala i popravila je'', prenosi BBC.

Ardern je na to odgovorila kako se to dogodilo u nekoliko navrata, uključujući i odgovor Novog Zelanda na pandemiju Covida 19. 

''Primjerice, otvoreno smo kazali kako je izolacija i karantena bilo nešto što je jako loše utjecalo na građane i da bismo ubuduće drugačije reagirali'', pojasnila mu je.

''Uvijek donosimo odluke koje su u najboljem interesu Novog Zelanda'', dodala je, nakon čega je sjela i potiho kolegama kazala: ''Kakav je on arogantni kreten''.

Glasnogovornica premijerke je kasnije potvrdila kako se Ardern ispričala Seymouru.

>> VIDEO Ovo su najpopularnija imena koje Hrvati biraju za djecu, jedno je apsolutni hit

Komentara 3

Avatar Marko_Kraljevic
Marko_Kraljevic
08:20 14.12.2022.

neko jeste arogantan, ali tko? Tako i ona finska predsednica. Nije za zene vlast.

Avatar Malo_vitra
Malo_vitra
02:53 14.12.2022.

Schwabova globalna liderica malo je nervozna. Razotkrivanje ide polako ali sigurno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije