Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijerka u Splitu

Premijerka Kosor: Odnosi s Vatikanom nisu narušeni

\'Split-13.08.2011 premijerka jadranka Kosor u sluzbenom posjetu gradonacelniku Splita Zeljku Kerumu u Banovini Photo: Tino Juric/PIXSELL\'
Tino Jurić/PIXSELL
13.08.2011.
u 18:03

- Vlada radi svoje. Poslala sam pismo Benediktu XVI., u tom duhu ćemo i dalje raditi, uz puno poštovanje Svetog Oca, kardinala Josipa Bozanića i drugih - naglasila je Jadranka Kosor.

Premijerka Jadranka Kosor u Splitu je komentirala i rješavanje problema koje hrvatski građani imaju zbog visokog tečaja švicarskog franka.

- U medijima se posljednjih dana pojavljuje niz nagađanja vezanih oko toga. Dopustite nam da radimo u tišini, mi smo već održali niz sastanaka i konzultacija, a sljedećeg tjedna sazvat ću sastanak s čelnicima banaka da se konačno dogovorimo, naravno, na tragu onoga što je tražila Vlada Republike Hrvatske - rekla je premijerka Jadranka Kosor.

Odnosi Hrvatske s Vatikanom, tvrdi ona, nisu narušeni, unatoč oštrim tonovima.

- Vlada radi svoje. Poslala sam pismo Benediktu XVI., u tom duhu ćemo i dalje raditi, uz puno poštovanje Svetog Oca, kardinala Josipa Bozanića i drugih - naglasila je Jadranka Kosor. Premijerka je nakon sastanka sa Željkom Kerumom u pratnji dvojice ministara otišla u Opuzen, na Maraton lađa. Kao na Sinjskoj alci prije tjedan dana, ovo je bila prigoda za okupljanje cijelog državnog vrha.

Uz premijerku, svoj su dolazak najavili predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović, pod čijim pokroviteljstvom se ova manifestacija i održava, te predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić, koji je u tom kraju - kod kuće.

Ključne riječi

Komentara 26

DE
dejavu
20:36 13.08.2011.

JK: \"Dopustite nam da radimo u tišini\" ..kao i do sada !?

DU
Deleted user
18:19 13.08.2011.

Svi šumom, ona drumom! Svi drumom, ona šumom!

OB
-obrisani-
22:34 13.08.2011.

A di je smijeh....ne vjerujemo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije