Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Summit
Povratak na članak

Premijer Milanović zbog Šešelja otkazao posjet Beogradu

Predsjednik Vlade neće razgovarati ni sa šefom kineske vlade

Komentari 82

Avatar TvojUjko
TvojUjko
08:17 28.11.2014.

Što češ u Beogradu, vidiš i sam što se izvikuje usred Beograda, Vukovar Srpski, ubi ustaše, zaziva se Virovitica - Karlovac - Karlobag, a policija i vlada im šute....prekinuti sve političke veze sa njima!

VL
DU
Deleted user
08:37 28.11.2014.

Sastanak 16 predsjednika vlada država srednje i istočne Europe s kineskim premijerom, razgovor o investicijama koje nama trebaju jer je država pred bankrotom ali opet ništa ovoga puta Šešelj, prošli puta Rusi, prije toga naputak SAD-a... ma nema veze uvodimo nove poreze.

VL
BL
Blizard
09:58 28.11.2014.

Bumo išli Josipovic i Pusicka i bumo sve izgladjeno .

VL
DU
Deleted user
08:53 28.11.2014.

Ma kakvo dugoročno narušavanje odnosa HR i Srbije, pišite o dugoročnom narušavanju ekonomske suradnje HR i Kine!

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
09:29 28.11.2014.

Zoka glumi Hrvatinu. Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha!!!!!!

VL
SA
samoborka
08:59 28.11.2014.

Seselj je gadno zeznuo nase Crvendace u njihovom promoviranju i naturanju nekog novog bratsva i jedinstva! Kako li je sada sirotoj drugarici Pusic, drugu Josipovicu i ostalim yugo drugovima presvucenim u hrvatske politicare kada moraju izgovoriti barem koju losu kritiku na racun svojih yugo drugova i politickih istomisljenika s istocne strane Dunava?

VL
DU
Deleted user
09:03 28.11.2014.

Beograd je srednjoškolska "ljubav" Milanovića, ono iz spomenara i mora biti da mu je teško pri srcu što bi ga tamo "iscipelarili" s hrv. strane, da ode u "posetu". Inače, najviše cukren detalj mi bio kad je vojvoda pohvalio djeda Pusićeve - vidi se i po njoj, pa čak i više po bratu Zoranu Pusiću: Kakvo drvo, takav klin! Ipak je to bilo dirljivo, da nama inoministarku, de facto regiona, pohvali zakleti vojvoda.

VL
RO
rosa
09:55 28.11.2014.

Milanoviću potpora za konačno definiranje odnosa sa Srbijom koja je agresorskim ratom 90-tih nanijela neprocijenjivu štetu hrvatskim građanima i RH. Pogotovo što se na čelu Srbije nalaze promotori ideje velike Srbije i aktivni učesnici agresije Srbije na RH.

VL
Avatar gecdra
gecdra
08:38 28.11.2014.

I političke i rodbinske.

VL
Avatar mili99
mili99
12:23 28.11.2014.

Kako će Milanović prežalit odlazak u svoju domovinu, odnosno otadžbinu. Sigurno mu se srce slamalo dok je donosio ovu odluku.

VL
DU
Deleted user
08:50 28.11.2014.

Zašto otkazuje posjet? Čega se boji? Boji li se da njemu nešto ne iskopaju? Otkazujući posjet Srbiji otkazao je i suradnju sa Kinom i njenom industrijskom mašinerijom. Ako vodiš i voliš svoju zemlju, stisni zube i guraj, ali meni se čini da ovdje nema ni "LJ" od ljubavi.

VL
HR
hrvatska91
12:50 28.11.2014.

Milanović nije otišao ne iz razloga iz kojeg većina nas misli da ne bi trebao..tj. da je u pitanju hrvatski nacionalni interes i naš europski i zapadno-civilizacijski identitet... bit će prije da mu je netko tako naložio..ili što je još najizglednije - da se jednostavno boji.

VL
NN
narodne_novine
11:00 28.11.2014.

Jedina država u Europi (čak ni Grčka nije tako loša bila) da 7 godina ima negativan BDP! Sigurno nije Milanović kriv što je tako, ali je kriv što ne mjena smjer i za jako lošu investicijsku klimu u RH, počećii od ulaska u EU...užaš, a narod trpi i dalje, i kao ovce ništa ne poduzimamo...ovako će još 5 godina i onda možemo barem dvije generacije otpisati. Kao da se radi namjerno !?!

VL
VJ
vjerovnik
12:37 28.11.2014.

iči će on, samo poskrivečki, isto kao što i Pusička ide

VL
PR
prtlje
09:22 28.11.2014.

Raditi treba i s "crnim vragom" u interesu svoje domovine.......Jos se jednom vidi da ovo nije Zokijeva domovina.Zbog jedne bolesne spodobe poput Seselja koji nista ne moze Osim malo "laprdati" nas premijer ne zeli tamo ici....U najmanju ruku malo cudno????

VL
CA
campa
11:56 28.11.2014.

Ovaj put se slažem s odlukom Milanovića.Dipolomatskim putem treba se ispričati Kinezima te ih uvjeriti da su dobrodošli uz objašnjenje nedolaska.

VL
MH
marko.hawklord
13:02 28.11.2014.

"Josipovića veoma cijenim, zbog njegova oca koji je bio partizan, pod zapovjedništvom oca Ive Josipovića na Širokom Brijegu je strijeljan velik broj ustaša, franjevačkih svećenika i velik broj žena i djece." Deda Vesne Pusić bio četnik, družio se njom 80ih...

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
13:02 28.11.2014.

Kakav Šešelj, kakvi bakrači? Dobar izgovor zlata vrijedi, a za direktive koje su stigle iz Vašingtona i Berlina. Zahvaljujući našem premijeru i sveopćem hrvatskom konsenzusu otvaramo novi (daleko) istočni front, a na zahtjev naših transatlanskih prijatelja (čitaj: gospodara). Kinezi kao nova svijetska gospodarska sila nastoje izgraditi svoje gospodarske bastione na svim kontinentima, od čega se "nogama i rukama" brane naši transatlanski gazde. Tako su Kinezi na europskom "repu" iznajmili za milijarde dolara dio pirejske luke i planiraju da ovu spoje sa centralnom Europom, željeznicom i autoputem preko Balkana do Madjarske. Naravno uz to idu sve vrste logističkih, financijskih i drugih usluga. Izvjesno je da Hrvatska, kao "trbuh" Europe ima sve prednosti u odnosu prema Grčkom "repu", ali su sve naše dosadašnje vlasti odbile njihove ponude (kao i ruske) za investicije, a uz pjevanje Aleluje od strane veledomoljubnih Hrvata. Za razliku od pravovjernih Hrvata svi ostali naši bivši i sadašnji susjedi su "raširenih ruku prihvatili u zagrljaj Kineze", a posebno Putinova "kurva" Orban, koji "gradi" u Madjarskoj "zološki vrt" za sve azijske "tigrove i ostale gospodarske zvijeri". Dakle premijerov nedolazak je jasan signal Kinezima da nisu dobrodošli gosti u Lijepu našu, te da sa njom ne trebaju računati u svojim osvajačkim planovima, a Šešelj je smiješan izgovor za hrvatsku stoku sitnog zuba. Lojalni Hrvati će sa radošću "outsourcati" kod svojih transatlanskih gazda i "ginuti" časno na svim njihovim istočnim frontovima, uz pjevanje Ode zahvalnosti u njihovu čast. Oni koji ne nose glavu samo zbog škrljaka ili nisu obivatelji ustanova zatvorenog tipa, bi se trebali složiti sa piscem komentara, da nisu bogzna kakve šanse domicilnih Hrvata za opstanak kao slugeranskog naroda, zar ne?

VL
DA
DalmatinskiGaleb
09:07 28.11.2014.

Podrska premijeru! Ovo je dobra odluka! Svakako treba raditi na suradnji s Kinom, ali ima i drugih nacina od sastanka u Beogradu... Imamo mi Kineza i u Hrvatskoj "ko Kineza" i oni su puno veca poveznica nase drzave i naseg gospodarstva prema Kini, nego jedan sastanak na kojem Milanovic vjerojatno ne bi niti dosao do izrazaja. Srbiju, dok god tolerira ono urlikanje po Beogradskim ulicama "Velika Srbija" a vlast joj se pravi blesava po sistemu "pa sta to bre ima veze s nama" treba zaista zaobilaziti i odnose svesti na puki tehnicki gospodarski nivo, bez ikakvog rukovanja i ljubakanja tri puta...

VL
Avatar fircik
fircik
10:05 28.11.2014.

Jedan manje.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.