Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMJENA MINISTRA
Povratak na članak

Premijer će sam odlučiti ide li Kuščević ili ne, bez HNS-a

HNS-ovci traže smjenu do rujna jer drže da je to najbolji trenutak za njegov odlazak

Komentari 26

DD
dobar.d
22:00 29.06.2019.

Ako je Kuscevic moralno dno dna (sintagma koju je pijana siva sova rado koristila u vrijeme obracuna sa Sanaderom), sto je tek onda Plenki koji ga stiti? Sto je pak pijana siva sova bolje da niti ne pitam...

VL
PR
propalismoFranjoskroz
21:35 29.06.2019.

Pa njega je mama spašavala da ne ustaje rano i posprema krevet?Sta taj može samostalno odlučiti??

VL
SO
sokol99
21:54 29.06.2019.

Baš me zanima kako če ovo završiti? Ali Plenkiju je sada pošteno zagustilo.

VL
GV
golub Vaso
21:52 29.06.2019.

Lovro samo radi sve što treba raditi član zločinačke organizacije.

VL
ST
Stjepan2103
22:06 29.06.2019.

premijer se nema kaj sekirati...šteta koja je nanesena hdz-u točnim ili netočnim natpisima i postupcima, neda se ispraviti...a sdp će odraditi svoj zadatak zatražiti opoziv pa kak ispadne tak bude....volja večine

VL
RP
rpzagreb
23:55 29.06.2019.

Čim ga nije smjenio prvi dan, sve ostalo je cirkus i samo pokazuje sto misli o svim građanima ove jadne zemlje. Tj.nije briga ni zakoga i za ništa. Dovoljni su sami sebi.

VL
MA
Marsijanac
21:53 29.06.2019.

Plenkovic se vise brine o postavljanju vijenaca na Sutjesci nego o Hrvatskoj.

VL
DU
Deleted user
22:22 29.06.2019.

Lovro sretan put u ropotarnicu povijesti! Lopov si u svakom smislu i za svagda! Ukrao referendume, pokrao državu! Moja susjeda za takve kaže "gnjus". Da te vidim na ulici hraknula bih na tebe! Drugovima više ne trebaš, odradio si posao,, glumio budalu a sad si to i ostao!

VL
Avatar Ronin
Ronin
13:22 30.06.2019.

Stranka opasnih namjera koju je hrvatski sud osudio. Zločinačka organizacija.

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
21:47 29.06.2019.

Plenković se do sada nije pokazao kao odlučan Premijer, koji je spreman obračunati se sa svojim koruptivnim i kriminalnim ministrima i tek kad je i njegov integritet u pitanju, onda sa zakašnjenjem djeluje. Takvim vladanjem napravio je neprocjenjivu štetu, kako HDZ - u, tako i Hrvatskoj. Lažni Premijer, štetočina za HDZ i Hrvatsku!

VL
VA
vadis
14:00 30.06.2019.

Kuscevic je kriminalac, slican Sanaderu, Pasalicu i cijeloj plejadi lopova koji unistavaju Hrvatsku. Njega treba smijeniti i krivicno goniti. Oduzeti svu nelegalno stecenu imovinu uz novcanu kaznu i zatvor.

VL
ŽO
žoržet
00:30 30.06.2019.

podosta aktualnih ministara ima dosta moralnog, političkog a možda i kriminalnog 'putra' na glavi i plenković bar nekima od njih zasigurno iz nekih pragmatičnih razloga drži 'lojtru' dulje no što se to radi u demokratski zrelijim i ozbiljnijim sredinama, ali 'prozivke' od strane hns-a su više nego smiješne - kao da sami zaboravljaju da upravo njih, bez obzira na veličinu i jakost, konstantno bije glas 'najklijentelističkije' stranke s puno razjašnjenih i nerazjašnjenih afera i repova. i kao da je cijela javnost zaboravila ono sramotno trgovanje koje ih je i dovelo u vladu, za račun etički vrlo upitnih i po mnogočemu drugome dvojbenih interesa. iako se sam vrdoljak 'taktički' bio povukao u pozadinu nakon ne baš najuspješnijeg obavljanja ministarskih dužnosti u milanovićevoj vladi, ni štromar ni divjak (zaboravih ima li još koji hns-ovac/ovka na istaknutijoj funkciji; ako i ima, prilično su 'nevidljivi' - što je u aktualnom kontekstu možda prava sreća:) nisu se baš iskazali integritetom i 'vjerodostojnošću' kojoj su se masno prodali. pa bi za njih bilo najmudrije da ne dižu previše prašine, a za cijelu javnost da drži fige kako bi se ta đon-obraz stranka golemih 'neoliberalnih' apetita što prije ugasila. ionako je sve iz nje što je iole vrijedilo prešlo u glas ili se barem pritajilo na nimalo veseloj političkoj sceni zemlje kojoj se očito u dogledno vrijeme ne smiješi neki kolektivni prosperitet, unatoč bombastičnim populističkim 'najavama' vrhovne nam turbofolkerice:(.

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
18:53 30.06.2019.

Treba prijaviti DORH - u i Plenkovića, jer štiti kriminalce. Jeliniću javi se!

VL
DU
Deleted user
11:07 30.06.2019.

Lovro je tipičan primjer svoje vrste. Treba pojačati otimanje , jer ovo što postoji je iz onog mraka i nije zahvalno da ljudi pate gledajući ostatke mrske nam prošlosti. Ljepše je ovo novo , u prirodnim bojama ,sagrađeno katoličko-domoljubnom pameću ,

VL
I1
ing-12345
12:00 30.06.2019.

HDZ= Hrvatsko Društvo Zločinaca

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
10:55 30.06.2019.

Kuščević i Žalac nanose već duže vrijeme trajnu štetu HDZ-u. Plenković nema izbora, računao je na zaborav ali njih dvoje je teško zaboraviti. Marića iz financija izvlači svjetski pada kamata i prirodni osobni šarm a Marića iz nekretnina još nisuu dovoljno istražili. Kujundžić je u uvjetima u kojima se nalazi u zdravstvu sasvim dobar ministar. U konačnici je napravio ono što nije nitko, djeca i bolesnici iz Metkovića sada mogu u Mostar u bolnicu, suvremeno opremljenu i s kadrom školovanim od hrvatskih liječnika, to niti jedan ministar nije uradio do sada. Sve ostalo je van njegove moći jer je politički natovareno na hrvatske zdravstvene fondove ogroman teret građana iz BiH koji ne uplaćuju iz svojih prihoda zdravstvene doprinose u hrvatske fondove. Kad bi se to riješilo hrvatsko zdravstvo bi bilo u puno boljoj financijskoj situaciji. Kujundžić nije za to kriv, on dobro radi svoj posao u nemogućim uvjetima. Javio se i ministar Pavić, ali on je isključivo osobni problem gospodina Plenkovića jer tako bahato vratiti Plenkoviću i izazvati uspjeh referendumske inicijative je vrh nelojalnosti prema osobi koja se duže vrijeme založila za očito nesposobnog ministra.

VL
DH
dalibor.hren
14:02 30.06.2019.

Nije pitanje ide li Kušćević ili ne, već kad ide: sad ili odmah!?

VL
BO
boovuu
13:20 30.06.2019.

Premijer će sam odlučiti ide li Kuščević ili ne, bez HNS-a -------------------------------------------------- zar će odlučivati o sudbini nekoga ko je iskoristio zakonske mogućnosti. kupio pašnjak (čija cijena je znatno manja). izvršio (zatražio) prenamjenu zemljišta. platio zakonom određena davanja. nakon 10 godina prodao građevinsko zemljište. nije baba vanga pa da je znao da će biti u vladi pa da ne rado ono što se neće sviditi ljubomornim novinarima i oporbenim političarima. i ja bih izvršio prenamjenu pašnjaka u građevinsko zemjište i prodao građevinsku parcelu.

VL
DU
Deleted user
13:33 30.06.2019.

naše subjektivno uredništvo dijeli kazne jer sam napisao da je svojedobno Milanovićev otac mlatio smetlara.... a nije li?... i sad bi to bilo prostačenje... sram te bilo, neodgojena b***lo.....

VL
MS
mala_sova
11:34 30.06.2019.

Dečki u Remetincu će isto sami odlučiti čiji će bucmasti mekani Lovro biti prijatelj tu noć.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.