Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obilje mira i napretka

Državni vrh čestitao Kurban-bajram

Predsjednik Vlade Andrej Plenković obišao brodogradilište 3. Maj
Nel Pavletic/PIXSELL
11.08.2019.
u 09:43

Mešihatu Islamske zajednice i svim muslimanima u Hrvatskoj čestitam Kurban bajram, a svima želim obilje mira i napretka s nadom i željom za daljnju izgradnju dobrih odnosa

Predsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je čestitku predsjedniku Mešihata Islamske vjerske zajednice u Hrvatskoj muftiji Azizu efendiji Hasanoviću i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u povodu blagdana Kurban-bajrama.

"U povodu nastupajućeg, najvećeg blagdana za muslimane, Kurban-bajrama, upućujem vam najiskrenije čestitke, sa željom da ovogodišnji Kurban-bajram provedete u krugu svojih obitelji, prijatelja, rodbine i susjeda, svjedočeći svoju vjeru i tradiciju.

Neka vam predstojeći dani Kurban-bajrama budu poticaj za nova promišljanja i odricanja za dobrobit svoje zajednice i vjere.

Mešihatu Islamske zajednice i svim muslimanima u Hrvatskoj čestitam Kurban bajram, a svima želim obilje mira i napretka s nadom i željom za daljnju izgradnju dobrih odnosa.

Bajram šerif mubarek olsun!”, poručio je premijer, priopćila je Vladina Služba za odnose s javnošću.

I predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je čestitku.

"U povodu velikog muslimanskog blagdana Kurban bajrama, svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u Republici Hrvatskoj upućujem iskrene čestitke u ime Hrvatskoga sabora i osobno. Neka vas ovaj veliki islamski blagdan požrtvovnosti, solidarnosti, zajedništva i brige za bližnje obdari radošću, mirom, ljubavlju i blagostanjem te doprinese jačanju međusobnog poštovanja i razumijevanja te promicanju mira i dobra za svakog čovjeka. Bajram šerif mubarek olsun! Neka je plemeniti Bajram blagoslovljen!", poručio je Jandroković, priopćeno je iz Hrvatskog sabora. 

Ključne riječi

Komentara 7

PR
prajdali100
09:58 11.08.2019.

Osnovni red i pristojnost nalažu da se čestita.Nešto se ne sjećam da se efendija Hasanović uopće oglasio nakon salve uvreda iz BiH na račun Hrvatske i Hrvatske predsjednice.

PR
prajdali100
09:59 11.08.2019.

Red je čestitati i Komšiću.

SP
Savski_pijesak
13:16 11.08.2019.

Oni nama i nasem narodu sve najgore mi njima mjesta u saboru u medijima i poslusno klimanje glavom Komsicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije