Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 207
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gerilska akcija

Preko noći osvanulo groblje ispred zagrebačkog HNK!

HNK križevi
Foto: portal Kupus.net
1/4
08.09.2014.
u 15:41

Nije poznato o čemu se točno radi, a postoji nekoliko varijanti o kojima se nagađa da bi mogle biti razlog ovog gerilskog čina

Ispred zagrebačkog HNK jutros je osvanulo "groblje" na tratini kraj Zdenca života, donosi portal Kupus.net. Nije poznato o čemu se točno radi, a postoji nekoliko varijanti o kojima se nagađa da bi mogle biti razlog ovog gerilskog čina.

Prošli tjedan poništen je natječaj za ravnatelje Drame, Baleta i Opere HNK zbog proceduralnih razloga - jer Statut HNK nije u skladu sa Zakonom o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju.  Treba podsjetiti i da je Dubravka Vrgoč izabrana za intendanticu HNK Zagreb iz petog pokušaja, odnosno nakon četiri propala natječaja.

No, ima i onih koji vjeruju da je groblje na Trgu maršala Tita osvanulo zbog udruge Krug za trg koja se godinama zalaže za promjenu imena trga u Kazališni trg. Križevi su ubrzo uklonjeni.

>> Ako laže koza, ne laže rog – ili tko zapravo opstruira

>> Hrvatska kazališna laž

Ključne riječi

Komentara 6

NE
Neutralac
17:03 08.09.2014.

kak vam nije jasno... akcija: preimenvati trg u Trg Zrtava Marsala Tita..... ha ha

OL
olrajt
18:38 08.09.2014.

.... koliko je ljudi maršal pobio deseci tisuća nebi bilo dovoljno ,ali hvale vrijedna akcija koja simboliko govori sve!!!!....svaka čast autorima !!!

UR
Urar
18:05 08.09.2014.

Ako se trg zove po zločincu, onda ovo i nije čudno.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije