Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekinut promet na DC1

Nesreća kod Sinja: U sudaru dva automobila ozlijeđeno dvoje ljudi

Teška prometna nesreća kod Vrginmosta
Nikola Čutuk/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
15.07.2019.
u 07:21

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora, u priobalju, kao i na pojedinim graničnim prijelazima pa iz HAK-a vozačima savjetuju da održavaju sigurnosni razmak između vozila i mole za strpljenje

Prekinut je promet na državnoj cesti DC1 između Sinja i Dugopolja u mjestu Brnaze, zbog prometne nesreće, izvijestio je u ponedjeljak ujutro Hrvatski autoklub (HAK). Dva osobna automobila sudarila su se u mjestu Brnaze kod Sinja u ponedjeljak ujutro oko 6.50. Ozlijeđeno je dvoje ljudi, javlja policija, piše 24 sata.

Divlja svinja uočena je na autocesti A3 Bregana-Lipovac na 50. kilometru između čvora Rugvica i naplatne postaje Zagreb-Istok. Predmet je na kolniku na autocesti A1 na 343. kilometru između čvora Prgomet i čvora Vrpolje u smjeru Zagreba pa se vozi uz ograničenje brzine od 80 kilometara na sat.

Predmet je na kolniku na autocesti A1 između čvora Pirovac i čvora Benkovac, između 298. i 295. kilometra, u smjeru Zagreba i vozi se uz ograničenje brzine od 60 kilometara na sat. 

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora, u priobalju, kao i na pojedinim graničnim prijelazima pa iz HAK-a vozačima savjetuju da održavaju sigurnosni razmak između vozila i mole za strpljenje.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije