Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAR IZ NJEMAČKE

Prekinuli pa završili na sudu: Ženi poslao račun od 23.000 eura, otkrila što je htio naplatiti

Ilustracija
Ilustracija/Pixabay
19.07.2023.
u 10:33

“Živjeli smo praktički zajedno u mojoj kući, on je bio nezaposlen, pomagao mi oko uređenja vrta i pokrivanja kutka za roštilj”, kazala je žena kojoj je muškarac uzeo i mobitel

Prekidi ljubavnih veza mogu biti teški zbog mnogo toga, no jedan neuobičajen slučaj zabilježen je u Njemačkoj. Naime, nakon prekida, par je završio na sudu jer je muškarac od žene tražio da mu isplati 23.000 eura zbog poslova koje je odradio dok su bili zajedno. 

“Živjeli smo praktički zajedno u mojoj kući, on je bio nezaposlen, pomagao mi oko uređenja vrta i pokrivanja kutka za roštilj”, kazala je žena kojoj je muškarac uzeo i mobitel kako bi mu platila traženi iznos, prenosi Fenix magazin.

VEZANI ČLANCI:

“Htio je 2.000 eura samo za bojenje drvenog prozora, plus trošak dara i putovanja za moj 60. rođendan", navela je. Ona mu je, naime, platila 1.000 eura kako bi joj vratio mobitel koji joj je bio potreban za posao. 

Sud smatra kako je riječ o ucjeni. Prema presudi, muškarac mora platiti 40 dnevnica od po 30 eura. On je, inače, ranije osuđivan za napad.

VIDEO Koliko god vi mahali s ENC uređajem, rampa nesmiljeno stoji. Kako ući na autocestu?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije