Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Situacija je krhka
Povratak na članak

Pregovori u Moskvi ulijevaju nadu u prekid vatre u Nagorno Karabahu

Ukoliko se šefovi diplomacija zaraćenih strana sastanu, biti će to prvi direktan kontakt između Armenije i Azerbajdžana od izbijanja novih sukoba 27. rujna.

Komentari 4

DU
Deleted user
19:33 09.10.2020.

Ako Rusiji bude odgovarao mir, bit će mir. Nisu to zapdnjaci, kad Putin rikne tišina, bit će tišina. Da ne trebaju prolaz Bosfor već bi Tursku Rusi otkačili.

VL
SI
sisavac
18:20 09.10.2020.

Ionak se čeka da 3 svj rat i formalno počne, ovo bi mogla biti ta iskra, pa da napokon jedni druge razorimo, jer zbog čega drugog proizvodimo i prodajemo i kupujemo oružje?! Predugo traje dominacija jednog sustava.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
14:23 09.10.2020.

Sinoc slusam na TV u Moskvi,Ruski predsjednik ih pozva na hitan prekid vatre .Rusi su sve vise ljuti uplitanjem Turske na Kavkazu i Azarbedzan.Ruski vojni analiticari kazu Tursku udaljit sa Kavkaza.Bilo je pitanje dana kad ce reagirati a Azarbejdanci suu pogodili i razrusili crkvu.Drugo Rusi kazu te muslimanske zemlje htjele su nezavisnost ali stotine tisuca migranata dolazi u Rusiju zivit i radit.Medutim njihove vlasti suruju sa Turskon pa nek ona primi te migrante.Ali oni nece tamo vec ovdje u rusiju. Nece ici kako sy Turci zamislili pravit Osmansko carstvo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.