Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZGAJALIŠTE TUNA

Predsjednica posjetila tvrtku Ante Gotovine: 'To je Hrvatska'

Foto: Facebook/Kolinda Grabar Kitarović
1/4
07.08.2018.
u 13:03

Radi se o tvrtki Pelagos net farma u kojoj je zaposleno preko 100 osoba.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović posjetila je tvrtku Ante Gotovine i njegovog partnera Miše Mandića.

Radi se o tvrtki Pelagos net farma u kojoj je zaposleno preko 100 osoba.

- Posjetila sam uzgajalište tuna i tvrtku za preradu ribe u vlasništvu generala u mirovini Ante Gotovine i partnera Miše Mandića. Heroj u ratu, nakon dobivene pravne bitke i obrane dostojanstva Domovinskog rata i države, posvetio se gospodarstvu i stvaranju novih radnih mjesta te sada ima preko 100 zaposlenih. To je Hrvatska! - napisala je predsjednica na svojem Facebook profilu gdje je objavila i fotografije posjete.

Komentara 72

Avatar HajdukLika
HajdukLika
13:57 07.08.2018.

General je za toliko toga zaslužan, da mu skidam kapu i neka uživa u svim privilegijama koje postoje! Čovjek živi mirnim životom okrenut ka budućnosti, stvara radna mjesta i živi od poštenog rada! Generale, živ, zdrav i sretan nam bio! Daj Bože, da mu se mi odužimo kao on nama.

BI
bijelocrveni
14:24 07.08.2018.

Patite gamadi partizanska za tipkovnicama. Ne bunite se na pupovceve proracunske privilegije, ali smeta vam uspjeh covjeka koji vam je petokraku zgazio. Nornalno da je imao privilegije, i zasluzio ih je! Zivio generale!

PE
PetarGlavcic
13:53 07.08.2018.

Tako je to je Hrvatska. Divim se generalu što je sve izdržao za svoju i našu Hrvatsku.. Zaslužio je da u miru radi posao koji ga ispunja zadovoljstvom i zato pustite čovjeka na miru. Lijepo od predsjednice što je posjetila njegovu tvrtku i pokazala kako ga Hrvatska nije i nikada ga neće zaboraviti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije