Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Predsjednica opalila šamar 'marginalcima' koji su je doveli na vlast

Njezina zaprepaštena sljedba danas se kune da će je ova epizoda koštati izbora, ali kako reče M. P. Thompson, istina je voda duboka

Komentari 68

Avatar Le-Freak
Le-Freak
15:50 14.02.2018.

Cudi me sa kakvom lakocom jugoljevicarski i velikosrbski medijski spinovi uspjevaju napraviti razdor medju ostalim gradjanstvom. Svaki potez predsjednice su kritizirali, bio on vise desnicarskih ili ljevicarskih predznaka. Josipovicu nisu toliko psovali jer on osim par poniznih sastanaka u regijii nije bas nista radio.Tako da izgleda imamo sve vise lakovjernih koji vjeruju u prozirne i maloumne konstrukcije uvjek na stetu predsjednice. Zasto im je KGK trn u oku? Zato sto je jedina autonomna i samo domoljubna politicarka. Zbog jednih desnicara nebi smjela se truditi pri odkrivanju sudbine nestalih. Zbog ljevicara bi trebala ostatiu Zagrebu i ne odlaziti niti Putinu niti Trumpu i traziti nase interese. Otidje u Washington nevalj jer sta ona tamo radi. Ostane u Zagrebu nevalja jer eto nista ne radi. Pozove na akciju, nevalja. Ne pozove opet nevalja. Ljudi nemojte nasjedati pljuvacima.

VL
ER
ertor
17:07 14.02.2018.

“Istina je voda duboka” reče naš idol i pučki tribun, ali reče i "Napadaju ta sluganska pera". Mi marginalci smo i kršćani te ćemo oprostiti gafove i greške jer dobro znamo tko je Kolinda. Vi napadajte, što drugo i možete, vi niste na marginama, nego kako reče vaš idol i vožd, glavni ste u Špičkovini.

VL
Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
17:16 14.02.2018.

Drugarice Renata, ne brini za nas koji smo ju doveli na vlast. I koji ćemo je svojim glasovima tamo zadržati i drugi mandat.

VL
GU
Guderian
17:42 14.02.2018.

Svakakve neznalice pišu u ovom večernjem! Drugarica Jelena se mogla malo informirati a ne pisati bez veze! Zar tu nema nikakve kontrole? Naime, "da je istina voda duboka" ne pjeva Thompson već Miroslav Škoro!!!

VL
LU
lunar777
15:29 14.02.2018.

Halo Rašovićka, otkuda ti informacija da je Kolinda te ljude nazvala marginalcima? Pročitala na nekom portalu pa prenosiš dalje ili kako..? Daj nam objasni molim te kako se ti kao novinarka informiraš prije nego našišeš neki članak?

VL
BI
billynik
17:50 14.02.2018.

Samo se ti Renata pjeni i podmeći ljevičarske spinove ali Kolindu ćete gledati još jedan mandat. Većina branitelja i hrvatskog naroda nisu ovce da popuše ova podmetanje.

VL
DE
desperadikus
19:12 14.02.2018.

Predsjednica dobija crte pravog drzavnika.

VL
FM
fmihoci1
00:11 15.02.2018.

..... najžurnije valja osnovati ----- akademiju domovinskog rata ......

VL
Avatar navijač
navijač
15:52 14.02.2018.

Ovoga puta je Renata u pravu, pa kome se to sviđalo a kome ne, ja osobno mislim da je predsjednica rekla što je imala i da je razočarala svoje birače kojih nije malo i sve više traže čistog desničara kojemem će dati povjerenje na sljedećim izborima, a zna se kamo to vodi.

VL
BR
brzzzy
16:04 14.02.2018.

Šporka politika,pravo i pravda... Jedno nema veze sa drugim...

VL
TO
Tomisl
15:54 14.02.2018.

SVE strane kao i mediji bi trebale vec jednom radi dijece i mladih manje o cetnicima , ustasama , balijama i ratovima a vise reda ,rada i zajednistva pa ce svima biti bolje. Zivila Hrvatska !

VL
PO
Polarus
16:28 14.02.2018.

ovim dolaskom vučića i čitavom predstavom je dokazala da je najveći politički amater koji je sjedio na Pantovčaku... a i siguran sam da tako nešto neće sjediti jaaako dugo... a druga stvar je što je desnica... tj. tzv. određene interesnee skupine skupine "branitelja" pokazale da ih se da jeftino kupiti... i da bilo koji čedo ili balija može paradirati po Hrvatskoj... ali oni su svoje novce i položaje dobili i ko vas hebe hrvatski narode...

VL
KS
Ksantipa
16:55 14.02.2018.

Što u ovom kontekstu znači da je kršćaka??? Vučić je kršćanin?

VL
SS
sokac sa drave
17:07 14.02.2018.

Krkani pali na njene desnicarske bajke.Otac stricevi svi su u Delnicama bili partizani.Prema tome ona je nasa a ne vasa.Nasi vase nadigrase.

VL
AG
Agricola
17:19 14.02.2018.

Neću uopće čitati tekst, samo ću se referirati na naslov. Kao prvo, Kolinda Grabar Kitarović izabrana je na demokratskim izborima u demokratskoj proceduri i izabrali su je birači, dakle punoljetni državljani Republike Hrvatske koji su izašli na glasanje. To je ono što je činjenica. Ali, čak i ako uzmemo u obzir ovu laž, da su predsjednicu izabrali prosvjednici iz šatora u Savskoj (prema kojima osobno, imam u najmanju ruku abmivalentno mišljenje) taj prosvjed su predvodili Glogoški, Klem, Vučemilović, Deur, i nijedan od njih se nije pojavio na ovom prosvjedu. Osim toga, Kolinda nikad nije spomenula riječ "marginalci" ali sve i da jest, takva ocjena bi po mom mišljenju bila preblaga. Susret s Vučićem je dobar potez, a ovaj članak samo prisnažuje toj činjenici. Hrvatima kojima glava ne služi samo za šišanje preporučam pročitati dva osvrta sjajnog Borislava Ristića na taj događaj.

VL
PO
Polarus
16:28 14.02.2018.

ovim dolaskom vučića i čitavom predstavom je dokazala da je najveći politički amater koji je sjedio na Pantovčaku... a i siguran sam da tako nešto neće sjediti jaaako dugo... a druga stvar je što je desnica... tj. tzv. određene interesnee skupine skupine "branitelja" pokazale da ih se da jeftino kupiti... i da bilo koji čedo ili balija može paradirati po Hrvatskoj... ali oni su svoje novce i položaje dobili i ko vas hebe hrvatski narode...

VL
AM
AMD------------------------
15:09 14.02.2018.

ciju politiku vodi g.kitarovic ? uvodjenje nove jugoslavije na stetu hrvata ?

VL
DU
Deleted user
15:16 14.02.2018.

..hrani sirotu za svoju sramotu!

VL
KS
Ksantipa
16:53 14.02.2018.

KGK je spremna na sve i svašta samo da sebe učvrsti, da napreduje i da od toga ima osobne višestruke koristi, pogotovo kad mora odraditi zadaće svojih nalogodavaca i u neku ruku gospodara. Tako se uvijek i svugdje ponaša Svojevoljno, bez znaja nadređenih je napustila ambasadu i otišla u NATO. Naći će ona načina za udobrovoljiti branitelje i gospodina Bujanca, koji joj je puno pomogao da dođe na Pantovčak. Osim toga sve ovo bila je predstava, s unaprijed podijeljenim ulogama. Kakvi prosvjedi? Kaj god!

VL
AA
aabbcc
17:47 14.02.2018.

Sa prvima dosla na vlast a sa drugima pokusava ostati na vlasti pa vi sada kontajte ko je tu naivan a ko ne ?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.