Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJETILA MUZEJ

Predsjednica u Kaštelima kao pokroviteljica Dana Miljenka i Dobrile, kaštelanskih Romea i Julije

kolinda
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/9
08.08.2016.
u 16:20

Predsjednica se sa zadovoljstvom fotografirala s Anetom Grabovac i Donatom Zekom, mladim glumcima koji tumače likove Dobrile i Miljenka

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je danas Muzej grada Kaštela.

Pokroviteljica je Dana Miljenka i Dobrile, koji su započeli u nedjelju izvedbom predstave „Legenda o Miljenku i Dobrili“, prema dramskom djelu autora Nevena Bućana pa su je dočekali i članovi autorskog tima. Predsjednica se sa zadovoljstvom fotografirala s Anetom Grabovac i Donatom Zekom, mladim glumcima koji tumače likove Dobrile i Miljenka, kaštelanskih Romea i Julije

Do dvorca Vitturi u Kaštel Lukšiću, u kojem je smješten Muzej doplovila je brodom, a uz rivu su je dočekali oduševljeni Kaštelani. Zatekao se tu s obitelji i bivši predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš.

>> Očekujem ambicioznu novu hrvatsku Vladu koja će bez odugovlačenja provesti razvojne programe

>> Kostimirana manifestacija Kaštela kao brend nove kulturne destinacije

Komentara 9

UN
unbekant
17:25 08.08.2016.

Ova zena ce nas u crno zaviti,ona vec mjesecima lunja po jadarnaskoj obali o nasem trosku,nas porezni obaveznika,ova je vise potrosila za ova zadnja dva mjeseca,nego Milanoviceva vlada za 4 godine,koliko samo je milijona nas to njeno selfovanje kostalo,a 70% Hrvaske sirotinje i radnika nemogu ni na dan otici na svoje more,kako je ni je samo sramota,ovako se bezobrazno keljiti,kad zna da je o nasem trosku s obitelji na jadranu.

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
16:34 08.08.2016.

Zatekao se tu s obitelji i bivši predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš koji se fotografirao sa predsjednicom kao svoj sa sve jačom i okruglijom svojom.

Avatar mali322
mali322
17:35 08.08.2016.

Gici-gici!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije