Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM LISTU

Predsjednica je bila za konvenciju, a i neki koji su sada protiv

14.03.2018.
u 00:01

Plenković je vrhu stranke poručio, ako misle rušiti Vladu na Istanbulskoj, on će je sam srušiti, ali onda pola njih neće biti na vlasti

Prvi put otkad je predsjednik HDZ-a, Andrej Plenković suočio se s ozbiljnom krizom u stranci. Premda je nakon preksinoćnje sjednice Predsjedništva poručio da većina članova najviših stranačkih tijela podržava proces ratifikacije Istanbulske konvencije (iako se o Konvenciji nije glasalo), na istoj toj sjednici oponentima u vrhu stranke poručio je da ako misle rušiti Vladu na Istanbulskoj, da će je on sam srušiti, ali da onda pola njih neće biti ni u Saboru ni u Vladi.     

Cijeli tekst pročitajte u današnjem izdanju Večernjeg lista ili u e-izdanju!

Ne propustite i druge teme:

- Radio Vatikan 2014.: Istanbulska konvencija korak u zaštiti žena

- Opet ovrha pacijentu na 940 kn zbog 25 kn participacije s Rebra

- Tvrtke će idućih mjeseci trebati 100.000 radnika

- MIT: Do energije budućnosti stići ćemo već za 15 godina

Ključne riječi

Komentara 39

KR
kruti208
00:04 14.03.2018.

pa dajte drug plenki srušite vladu pa kud koji mili moji, da vidimo kak ćeš ti proći i u stranci i na novim izborima, .ebala te ta tvoja hodogramska 'stabilnost', što je previše PREVIŠE je!!!!

NE
Netko92
23:43 13.03.2018.

Rasprodali sve, sad od nas rade sluge stranih gospodara

RI
rightside
21:31 13.03.2018.

i sad ce mi i jedan penzionirani umisljenik sugerirat da je turska konvencija dobra ko i svaka turska serija,,e ovo ti nije trebalo,,drz se ti onih koji su za konvenciju,,))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije