Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predrag Šustar:

'Ne pada mi na pamet dati ostavku. Ja nisam luzer, a ni Boris nije luzer'

Predrag Šustar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
01.06.2016.
u 10:33

Pozivam sve da se prosvjed, fešta, podrška reformi napravi u građanskim okvirima, poručio je Šustar

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Predrag Šustar kazao je da se raduje fešti aludirajući na današnji prosvjed podrške Cjelovitoj kurikularnoj reformi koji organizira inicijativa ''Hrvatska može bolje''.

– Mislim da je to jako dobar uvod, a ključno je vratiti se nakon toga u institucije. Zato mi je drago da su kolege tu. Drago mi je i da je Jokić tu, on će pomoći, ja bih volio da se on ipak vrati – kazao je ministar koji na prosvjed neće doći jer, kako kaže, ima druge obveze, javlja N1.

– Pratit ću, naravno, što se događa, ali moram odraditi obaveze. Vjerujem da će biti tu svi sudionici u procesu, a ključna je poruka da smo obrazovanje stavili na mjesto koje mu pripada – rekao je Šustar i dodao da nakon ''fešte' treba raditi jer je vremena malo.

– Pozivam sve da se prosvjed, fešta, podrška reformi napravi u građanskim okvirima, da to bude lijepo, da poruke budu pozitivne, da ne bude ispada, riječ je o našoj djeci – kazao je Šustar koji je na pitanje planira li dati ostavku zbog aktualnih događaja kazao kako mu to ne pada na pamet.

Ja nisam luzer, a ni Boris nije luzer. Posao treba odraditi, ni Boris ni Predrag ni bilo tko nisu ključni, nego reforma. Hajdemo feštu odraditi i vratiti se u klupe. Novac je osiguran i čeka nas u EU fondovima. Malo je vremena, ali uz malo dobre volje možemo to odraditi i već krenuti od iduće školske godine – zaključio je ministar.

Komentara 56

HU
hunta
11:15 01.06.2016.

Opca mobilizacija jugoslavenski "fajtera"....GONG, LGBT, mlade antifasistinke zagreba, muf..mile kekin, bitorajac, urban.....pravi cirkus

ST
stomugromova
11:14 01.06.2016.

Nama iz države svakodnevno odlazeinžinjeri,liječnici,znanstvenici,itd. Vucibatine iz Platforme 112 nitko ne traži na tržištu rada,a paraziti se namnožili i misle da država mora plaćat njihov parazitiranje na štetu države.

BU
budagigo
11:07 01.06.2016.

Boris može slobodno otići.i frljić.i savez komunista hrvatske od 1993g.pod lažnim imenom sdp..i njihovi prirepci i obožavatelji..na koju god stranu žele,na istok prema bajakovu,za bosnu,na zapad preko slovenije,kud god ih je volja mogu otići bez povratka.zbogom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije