Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOREN 28- GODIŠNJAK

Pred mlađim bratom vrijeđao roditelje invalide te skrivao odbjeglu djevojku

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
18.07.2020.
u 13:23

Sumnjiči ga se i da je od 21. ožujka 2020. do 15. srpnja 2020. u Rijeci u stan na stanovanje primio 18-godišnjakinju za koju je znao da je pobjegla iz jednog od Doma za nezbrinutu djecu.

Zbog nasilja u obitelji te povrede djetetovih prava osumnjičen je 28-godišnjak, koji je ispitan na ODO Rijeka. Sumnjiči ga se da je od početaka 2017. do 15. srpnja 2020. učestalo vrijeđao i ponižavao svoje roditelje, koji su invalidi.

- Dajte mi novce! - vikao je, prijeteći im.

Kada mu oni novac nisu htjeli dati fizički je napao oca, a sve se to odvijalo pred očima njegovog 17-godišnjeg brata. Nadalje, sumnjiči ga se i da je od 21. ožujka 2020. do 15. srpnja 2020. u Rijeci u stan na stanovanje primio 18-godišnjakinju za koju je znao da je pobjegla iz jednog od Doma za nezbrinutu djecu. Uz to ga se sumnjiči da je s njom bježao ili ju je skrivao, kada su mu na vrata stana dolazili policajci. Sudac istrage Županijskog suda u Rijeci odredio mu je jednomjesečni  istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije