Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREBAČEN U BOLNICU

Prebrza vožnja: Motociklist sletio s ceste kod Čiova, životno ugrožen

Šibenik: U prometnoj nesreći sudjelovalo nekoliko vozila i hitna pomoć
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
25.05.2021.
u 11:18

Nesreća se dogodila na raskrižju dviju cesta na Čiovu, kod skretanja za Žedno

Teške i po život opasne tjelesne ozljede zadobio je motociklist koji je pet minuta nakon ponoći jureći pao s motora na otoku Čiovu, izvijestila je u utorak splitska policija.

Nesreća se dogodila na raskrižju dviju cesta na Čiovu, kod skretanja za Žedno. Tamo je 43-godišnji motociklist prednjim kotačem udario u rubnik ceste, izgubio nadzor i pao s motocikla.

Zadobio je teške i po život opasne ozljede te je zadržan na liječenju u splitskoj bolnici. Na mjestu nesreće je obavljen očevid, a utvrđeno je da je uzrok ove teške prometne nesreće brzina.

 

Ministar Božinović: "Vjerojatno će se dopustiti okupljanja do 100 ljudi i otvoriti zatvoreni dijelovi restorana."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije