Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba protiv seksualnog uznemiravanja
Povratak na članak

Pravobraniteljica podnijela kaznenu prijavu protiv Matanića, planira suradnju s DORH-om

Nakon upućene kaznene prijave DORH-u, Ljubičić planira pratiti daljnji tijek postupka te reagirati na eventualne prijave koje zaprimi u svom uredu

Komentari 6

Avatar Korto Malteze
Korto Malteze
11:46 11.04.2024.

I to prošlo skoro tjedan dana već od saznanja. Trećejanuarska diktatura još je na snazi.

VL
Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
12:56 11.04.2024.

One koje su dale a i dalje su nepoznate... imaju osnove za tužbu

VL
Avatar utunelu
utunelu
11:15 11.04.2024.

kao drustvo nismo se pomaknuli od 1941 uzalud pogibija tolko broja ljudi kada je sve ostalo isto, samo sto se nekad tuzilo zbog vjere i rase a danas zasticenog spola.. Zasto je sluzbena idelogija ljevicarska ili tzv liberala,liberalna je jer jasno pretezira nesto i nekoga??

VL
TO
tomislav10
11:38 11.04.2024.

Jel on (Matanić) radio nešto neprimjereno? Nagovarao na nešto nezakonito? Jel druga strana imala izbora nešto učiniti ili neučiniti? Sad su se odjednom svi sjetili na tuđim ili vlastitim primjerima što im se događalo (ili nije događalo) prije više godina, a šutjeli su cijelo vrijeme o tome...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.