Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Chevroletov strip

Pozor: prodavači automobila trenirani su za novo tajno oružje!

Rukovanje
Flickr CC
29.07.2010.
u 22:36

Ni čvrsto, ni meko, ni prejaka, a ni mlitava trešnja, nipošto vlažni dlanovi, obvezni kontakt očima, kratka rečenica, ne protresti više od triput

Svakome poznat, ali ne i posve razumljiv običaj rukovanja - proučio je psiholog Geoff Beattie sa Sveučilišta u Manchesteru. Njegova studija kaže da je pri rukovanju svakoj petoj osobi nelagodno. To proistječe iz toga jer se nisu naučili idealno rukovati.

Što je to idealno rukovanje govori njegova zamršena formula. Riječima: rukovati se ne treba ni čvrsto, ni meko. Trešnja ruku ne smije biti ni prejaka, ali nipošto ni mlitava. Dlanovi nipošto ne smiju biti vlažni. Onaj koji rukovanje nameće mora imati su+iguran nastup uz obvezni kontakt očima i kratku rečenicu. Tuđu šaku ne smije se protresti više od triput.

Za one kojima ni formula niti ops nisu dovoljni, o tome je načino Ilustrirani letak. Sa šest crteža objašnjava najvažnije. Šalabahter je naručio odjel za obrazovanje prodavača automobila u Chevroletu. U studiji se tvrdi da idealno rukovanje s kupcem znatno unapređuje prodaju automobila.

Samo da se letka ne dokopaju i prodavači polovnih!

Komentara 3

TO
torrente
14:12 30.07.2010.

ima li negdje seminar

RE
returnofTito
23:43 29.07.2010.

U Hrvatskoj se to cini s jednim prstom .... PLJUC!

Avatar ludi kekec
ludi kekec
08:50 30.07.2010.

zaista besmislen članak... u stilu nižeg pučkoškolca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije